Ο ηθοποιός και πυροσβέστης Dango Nguyen, που στη σειρά «The Walking Dead» υποδύθηκε έναν από τους φρουρούς της πόλης Γούντμπερι υπό τις οδηγίες του «κακού» Κυβερνήτη, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στα 48 του χρόνια.

Εκτός από τα 7 επεισόδια του «The Walking Dead» στα οποία συμμετείχε, είχε εμφανιστεί στις σειρές «MacGyver» (το πρόσφατο reboot) και «The Gifted» Εκτός από ηθοποιός όμως, υπήρξε πυροσβέστης επί 20 χρόνια στην πολιτεία της Τζόρτζια, όπου γυρίζεται το «The Walking Dead».

«Ο Dango ήταν αρχιπυροσβέστης στο τμήμα μας όταν έφυγε για να κυνηγήσει μια καριέρα στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας και άλλα ενδιαφέροντά του. Αλλά αν έχεις υπάρξει πυροσβέστης είσαι για πάντα μέλος της οικογένειάς μας. Και ο Dango ήταν ένα πολύ γνωστό μας μέλος. Θα τον θυμόμαστε πάντα για τη σωματική και ψυχική του δύναμη. Ήταν ένας επιθετικός και ακούραστος πυροσβέστης, πάντα πρώτος στον τόπο της φωτιάς. Υπηρέτησε την τοπική κοινότητα με υπερηφάνεια για το έργο του και με ένα ανταγωνιστικό πνεύμα που έκανε και τους γύρω του καλύτερους», σημείωσε η πυροσβεστική υπηρεσία της κομητείας Athens-Clarke στη Τζόρτζια.