Το γνωστό μοντέλο θα υποδυθεί έναν πρώην πράκτορα της CIA.

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα… Πέρασα αρκετά κάστινγκ, έστειλα πολλά βίντεο στα ισπανικά και τελικά πήρα το ρόλο. Το σίριαλ αφορά στη ζωή του Αμάδο Καρίγιο Φουέντες, του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών της δεκαετίας του ’90. Εγώ θα είμαι ένας πρώην πράκτορας της CIA, ελληνικής καταγωγής, που συνεργάζομαι εκεί… Δεν μπορώ να πω περισσότερα, θα τα δείτε. Έχω κλείσει για 15 επεισόδια», δήλωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Σε μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, γράφει ότι «η πραγματικότητα ξεπερνάει την φαντασία». 

Σε άλλη μακροσκελή ανάρτηση εξήγηση πώς επιλέχθηκε για να συμμετάσχει και ευχαριστεί όσους τον βοήθησαν και αφιερώνει αυτή του τη «νίκη» όπως τη χαρακτηρίζει στον πατέρα του, που πέθανε τον Νοέμβριο του 2016.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Από το Netwix στο Netflix και στο NBC...μετά την συμμετοχή μου σαν Λαέρτης δίπλα στους @fanis_labropoulos κ @raptis_nick η καριέρα μου χτύπησε ταβάνι στην Ελλάδα γιατί αυτοί οι δυο είναι απλά ότι καλύτερο υπάρχει ...έτσι λοιπόν δεν είχα άλλη επιλογή από το να στραφώ στο εξωτερικό και σε διεθνείς παραγωγές ...χα χα χα ♠️♦️Οκ πάμε σοβαρά τώρα : έξι μήνες μετά το πρώτο τηλεφώνημα και λίγες μέρες μετά την τελική συμφωνία και ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω καλά καλά ...παρόλα αυτά οφείλω να ευχαριστήσω την Ελληνίδα διευθύντρια παραγωγής Ηλεκτρα Αποστολακη που πίστεψε σε εμένα κ με πρότεινε για τον ρόλο , χωρις εσένα δεν θα είχε γίνει τιποτα ,την Ελένη Μαγκονακη που συγκέντρωσε κ μετέφρασε το υλικό μου από σειρές....ευχαριστώ τον πρώτο μου σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο και την πρώτη μου σεναριογράφο την Βανα Δημήτριου που με έμαθαν να πετάω κ να ταξιδεύω στον χώρο κ στον χρόνο...δυο μέρες πριν την αναχώρηση για το Μεξικό σας αφήνω με αυτή την Φωτο από την πανέμορφη Σαντορίνη που είναι κ οι τελευταίες μου διακοπές για φέτος ...αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον πατέρα μου και σε όσους με αγαπούν και πιστεύουν σε εμένα El sēnor de los Cielos Lord of the skies

A post shared by Giannis Spaliaras (@gspaliaras) on

Η σειρά έχει ήδη προβληθεί με 6 κύκλους επεισοδίων και μπαίνει αισίως στον έβδομο. 

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα και τις βόλτες του ηθοποιού στο Μεξικό:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

So much of who we are is where we have been ...

A post shared by Giannis Spaliaras (@gspaliaras) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life is better with palm trees 🌴

A post shared by Giannis Spaliaras (@gspaliaras) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Backstage filming with @matlechat #actorslife #filming #elsenordeloscielos

A post shared by Giannis Spaliaras (@gspaliaras) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Backstage filming #elsenordeloscielos #actorslife #actingwars🔥

A post shared by Giannis Spaliaras (@gspaliaras) on