Η Αντζελίνα Τζολί συνόδευσε τον γιο της Μάντοξ στη Νότια Κορέα για τις σπουδές του στο Yonsei University στη Σεούλ και όπως κάθε μητέρα ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη που για τα επόμενα χρόνια θα τον αποχωριστεί .

Η Τζολί μάλιστα συνόδευσε τον Μάντοξ στο Πανεπιστήμιο και με δυσκολία προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Όταν μάλιστα τη ρώτησαν πόσο θα μείνει στη Σεούλ, εκείνη προσπαθώντας με κόπο να κρύψει τη συγκίνησή απάντησε ότι την ίδια μέρα θα αναχωρούσε και θα έφευγε μακριά από το παιδί της.

«Ξέρω πως αυτή τη στιγμή κρατιέμαι να μην κλάψω», παραδέχτηκε. «Ναι, έφτασε η ώρα, σας ευχαριστώ. Φαίνεται καλό σχολείο» είπε η Αντζελίνα στους άλλους φοιτητές που ξεκινούσαν τις σπουδές τους εκεί μαζί με τον μεγαλύτερο γιο της. «Είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσει» είπε απευθυνόμενη στον Μάντοξ.

Η διάσημη σταρ είχε μια σύντομη κουβέντα και με ένα φίλο και συμφοιτητή του Μάντοξ κατά την οποία του αποκάλυψε ότι θα σπουδάσει βιολογική μηχανική και θα μείνει στον κοιτώνα του Πανεπιστημίου.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

pt2. 🦅💙 #yonsei #angelina #angelinajolie #maddox #maddoxjoliepitt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jowonnn🦄☂️ (@xx_efu) στις

Προτού αναχωρήσει, η Τζολί μίλησε με ολα τα παιδιά που την πλησίασαν για να τη δουν από κοντά και έβγαλε φωτογραφίες μαζί τους.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Angelina Jolie at Yonsei University with Maddox🦅 #yonsei #angelina #angelinajolie #maddox #maddoxjoliepitt #연세

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jowonnn🦄☂️ (@xx_efu) στις