Η Τζένι Λι (Jenni Lee), κατά κόσμον Στέφανι Σαντόρα, ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της βιομηχανίας του πορνό τα προηγούμενα χρόνια, είναι πλέον άστεγη και ζει στις υπόγειες στοές του Λας Βέγκας.

Τη Λι συνάντησε τυχαία ένα Ολλανδικό ντοκιμαντέρ για το RTL 5 που έκανε έρευνα για τις υπόγειες στοές του Λας Βέγκας, που αποτελούν «σπίτι» πολλών ανθρώπων.

Mιλώντας σε αυτό η πρώην πορνοστάρ η οποία σχεδόν δεν αναγνωρίζεται σήμερα, αποκάλυψε ότι κάποτε ήταν αρκετά διάσημη πορνοστάρ και βρισκόταν σε μερικές «καυτές λίστες».

Αν και δεν έγινε γνωστό πώς η Λι κατέληξε άστεγη, η ίδια φάνηκε ικανοποιημένη με το νέο της «σπίτι». «Είμαι ευτυχισμένη. Έχω ό,τι χρειάζομαι εδώ» δήλωσε και εξήγησε ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να ζει στις στοές όπως πιστεύουν ίσως οι περισσότεροι «όλοι δείχνουμε σεβασμό και οι κακουχίες δημιουργούν συντροφικότητα» ανέφερε.

Όταν ρωτήθηκε αν βγαίνει από τις στοές, η 36χρονη σήμερα Λι απάντησε «για ποιο λόγο;» και εξήγησε ότι εκεί κάνει αληθινούς φίλους και ότι οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα προσαρμοστικά όντα.

Στην αρχή της καριέρας της η Λι δούλεψε ως μοντέλο και συμμετείχε σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Στα 21 της χρόνια μπήκε στη βιομηχανία του πορνό όπου παρέμεινε έως το 2016. Στο Pornhub βρίσκεται στην 119η θέση και μετρά 45.000 συνδρομητές.