Είκοσι δυο χρόνια έχουν περάσει από τότε που η «ναυαγοσώστρια» Πάμελα Άντερσον άναβε φωτιές με το κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό της, καθώς έτρεχε να σώσει τους λουόμενους στην εμβληματική σειρά «Baywatch» της δεκαετίας του ’90.

Η εκρηκτική ξανθιά σταρ που ξέρει πολύ καλά ότι αποτέλεσε την απόλυτη φαντασίωση του αρσενικού πληθυσμού προχώρησε σε μια πικάντικη αποκάλυψη σχετικά με το περιβόητο κόκκινο μαγιό που προσπαθούσε να χωρέσει τις πληθωρικές καλύμπες της.

Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στους New York Times, η 52χρονη σήμερα Πάμελα, όχι μόνο χωράει μέσα στο ολόσωμο μαγιό της αλλά συνηθίζει να το φοράει στις ιδιαίτερες στιγμές της με τους συντρόφους της. «Συχνά μπαίνω στην ντουζιέρα με το μαγιό και βρέχομαι και μετά τους ορμάω όπου τους πετύχω μέσα στο σπίτι, εντελώς βρεγμένη», περιγράφει η Πάμελα και αφήνει τη φαντασία των αναγνωστών να οργιάζει.

Σύμφωνα με τις πηγές του δημοσιεύματος, τα μαγιό που φορούσαν οι πρωταγωνιστές της σειράς βασίζονταν στα πραγματικά μαγιό που φορούσαν οι ναυαγοσώστες στις ακτές της Νότιας Καλιφόρνια.

«Ποτέ δεν προσπαθήσαμε να φανούν επίτηδες σέξυ. Όλα ήταν λειτουργικά και είχαν αθλητικό στιλ», εξηγεί ο Μάικλ Μπερκ, ένας από τους δημιουργούς της σειράς, χωρίς να πείθει ιδιαίτερα. 

«Πολλοί άνθρωποι μου έφερναν τα μαγιό τους για να υπογράψω πάνω σε αυτά. Ήταν κανονικά μαγιό, το δικό μου ήταν μικροσκοπικό αλλά ελαστικό, με άψογη εφαρμογή», λέει η Πάμελα, γεγονός που όλοι και κυρίως ο αντρικός πληθυσμός είχε διαπιστώσει από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της.