Για δεύτερη συνεχή στην πρώτη θέση της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών στον κόσμο, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη του περιοδικού Forbes, βρίσκεται η Σκάρλετ Τζοχάνσον, με κέρδη 56 εκατ. δολαρίων από την 1η Ιουνίου 2018 έως και την 1η Ιουνίου 2019.

Καθώς φαίνεται η πιο σημαντική υπερδύναμη της Black Widow είναι να πετυχαίνει το πιο υψηλό κασέ για γυναίκα ηθοποιό και έτσι την τελευταία χρονιά είδε την περιουσία της να αυξάνεται κατά 16 σχεδόν εκατ. δολάρια.

Τα έσοδα της Τζοχάνσον προέρχονται κυρίως από τη Marvel για τις συμμετοχές της στις ταινίες «Black Widow» και «Avengers: Endgame».

Επίσης, στη φετινή λίστα με τις πιο καλοπληρωμένες ηθοποιούς του κόσμου για πρώτη φορά συναντάμε τις Ελίζαμπεθ Μος και Μάργκο Ρόμπι, ενώ την επανεμφάνισή τους κάνουν οι Σοφία Βεργκάρα και Ρις Γουίδερσπουν στη 2η και 3η θέση.

Αθροιστικά και οι 10 κυρίες της λίστας συγκεντρώνουν έσοδα της τάξεως των 314.6 εκατ. δολαρίων, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 69% περισσότερο σε σύγκριση με το αντίστοιχο συνολικό ποσό πέρσι. Ωστόσο και πάλι το συνολικό ποσό των γυναικών είναι πολύ μικρότερο μπροστά σε εκείνο των αντρών συναδέλφων τους που φτάνει τα 588.3 εκατ. δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κέρδη των ηθοποιών υπολογίζονται από τα στοιχεία που δίνουν οι: Nielsen, ComScore, Box Office Mojo και IMDB. Όλα τα ποσά είναι προ φόρων και αμοιβών για ατζέντηδες, μάνατζερ και δικηγόρους και αφορούν την περίοδο 1 Ιουνίου 2018 έως 1 Ιουνίου 2019.

Αναλυτικά, η λίστα του Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιούς του 2019: 

1. Σκάρλετ Τζοχάνσον – 56 εκατ. δολάρια
2. Σοφία Βεργκάρα – 44.1 εκατ. δολάρια
3. Ρις Γουίδερσπουν – 35 εκατ. δολάρια
4. Νικολ Κίντμαν – 34 εκατ. δολάρια
5. Τζένιφερ Άνιστον – 28 εκατ. δολάρια
6. Κάλεϊ Κουόκο – 25 εκατ. δολάρια
7. Ελίζαμπεθ Μος – 24 εκατ. δολάρια
8. Μάργκο Ρόμπι – 23.5 εκατ. δολάρια
9. Σαρλίζ Θερόν – 23 εκατ. δολάρια. 
10 Έλεν Πομπέο – 22 εκατ. δολάρια