Οικογενειακή υπόθεση ήταν η προηγούμενη εβδομάδα για τον Ροντ Στιούαρτ ο οποίος εκτός από τις άριστες σχέσεις που έχει ο ίδιος με τις πρώην του, φαίνεται ότι και οι κυρίες -νυν και πρώην- τα πηγαίνουν μια χαρά μεταξύ τους.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wrapping up the birthday week...Thanks to @sirrodstewart and @penny.lancaster for the round of b'day festivities and including all the exes! It was great to catch up with everyone. @rachelhunterx @kellyemberg 🎂🍾🎈❤🕺

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alana K Stewart (@alanakstewart) στις

Έτσι, μέσα σε μια ωραία ατμόσφαιρα, γιόρτασαν όλοι μαζί τα 40ά γενέθλια της κόρης του Ροντ, Κίμπερλι Στιούαρτ. Στο Ροντ, τη σύζυγό του Πένυ Λάνκαστερ και την Κίμπερλι, έσπευσαν να ευχηθούν οι τρεις πρώην του: η μαμά της Κίμπερλι, Αλάνα Στιούαρτ, η Ρέιτσελ Χάντερ και η Κέλυ Έμπεργκ.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Birthday girl.❤🎂🍾🎈🎁

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alana K Stewart (@alanakstewart) στις

Η Έμπεργκ, μητέρα της κόρης του Ροντ, Ρούμπι (32 ετών), ανέβασε μάλιστα αρκετές φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram από τη βραδιά των γενεθλίων την περασμένη Τετάρτη.

Ήταν εκείνη μάλιστα που ανήρτησε και την ομαδική φωτογραφία του Ροντ με τις γυναίκες του. Από τα αριστερά είναι: η Αλάνα (74 ετών), η Πένυ (48 ετών), ο Ροντ, η Έμπεργκ (60 ετών) και η Χάντερ (49 ετών).

Για την ιστορία, ο Ροντ Στιούαρτ έχει αποκτήσει την Κίμπερλι (40) και τον Σον (38) με την Αλάνα, τον Λίαμ (24) και τη Ρενέ (27) με την Χάντερ, τον Άλιστερ (8) και τον Αλάστερ Γουάλας (12) με την Πένι και την Σάρα Στρίτερ που μεγάλωσε από ανάδοχους γονείς.