Ο Μίκι Ρουρκ εμφανίστηκε στο Good Morning Britain σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι του στο Λος Άντζελες και τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε.

Ο 66χρονος σήμερα ηθοποιός εμφανίστηκε μπροστά στην κάμερα φορώντας ένα καουμπόικο καπέλο και ένα μαύρο πουκάμισο που άφηνε να φανεί το αποτριχωμένο -και γεμάτο τατουάζ- στήθος του.

Ωστόσο φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό ο Μίκι έχει πάρει κάποια κιλά, καθώς το πουκάμισο του τσίτωνε επικίνδυνα στην περιοχή της κοιλιάς.

Το σύνολο συμπλήρωνε μια ζώνη με τεράστια αγκράφα και ένα σκυλάκι που ξεκουραζόταν στα πόδια του πάλαι ποτέ γόη των «9 1/2 εβδομάδων» και της «Άγριας Ορχιδέας».

Η εμφάνιση του Ρουρκ, ο οποίος έχει γίνει αγνώριστος από τις πλαστικές επεμβάσεις, δεν έμεινε ασχολίαστη στα social media με τους χρήστες σοκαρισμένους και έκπληκτους να δηλώνουν άλλοτε με αστεία και άλλοτε με αιχμηρή διάθεση:

«Δεν είναι πεπεισμένος ότι αυτός είναι ο Μίκι Ρουρκ, για να είμαι ειλικρινής», σημείωσε χρήστης στο Twitter, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Ο ηθοποιός αυτός κάποτε ήταν γνωστός ως Μίκι Ρουρκ. Ο πλαστικός χειρούργος του θα έπρεπε να του πει, ως εδώ και μη παρέκει». Κάποιος άλλος ωστόσο εξομολογήθηκε, ότι βλέποντας τον Ρουρκ τρόμαξε τόσο, που παρακολούθησε τη συνέντευξη κρυμμένος πίσω από τον καναπέ του.