Όπως μας έχει αποδείξει στο παρελθόν, η Σαρλίζ Θερόν είναι μια ηθοποιός που δεν φοβάται να αλλάξει την εικόνα της και μεταμορφωθεί εντελώς για τις ανάγκες ενός ρόλου, .

Έτσι, ένα νέο κούρεμα για την εκθαμβωτική ηθοποιό, που έχει τολμήσει να τσαλακώσει την εικόνα της σε φιλμ όπως το «Monster» μια ερμηνεία που της χάρισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, είναι απλά παιχνιδάκι.

Για του λόγου το αληθές, η Νοτιοαφρικανή πρόσφατα επισκέφθηκε τον κομμωτή και διάσημο hairstylist των celebrities, Adir Abergel και αφέθηκε στα μαγικά του χέρια και ψαλίδια για τη νέα της κοντή κουπ με την οποία θα τη δούμε στην 9η ταινία του επιτυχημένου franchise «Fast & Furious».

Όπως δηλώνει στο Instagram ο διάσημος κομμωτής για πολύ καιρό είχε στο μυαλό του το look του top model των 90s, Λίντα Ευαγγελίστα, το οποίο αποτέλεσε την έμπνευσή του για το νέο -κοντό- κούρεμα που έκανε στην Θερόν.

Ανεβάζοντας μάλιστα στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Θερόν με το νέο της look, δεν έχασε την ευκαιρία να δηλώσει ευλογημένος που συνεργάστηκε με μια τόσο ταλαντούχα γυναίκα

Τη φωτογραφία από τα γυρίσματα της 9ης ταινίας Fast & Furious, ανέβασε και η ίδια η Θερόν στο Instagram και τα ενθουσιώδη σχόλια για το νέο της κούρεμα έπεσαν βροχή.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

She’s baaaaack #Fast9

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on