Η Τέιλορ Σουίφτ εξέπληξε ευχάριστα μια έφηβη θαυμάστριά της η οποία πάσχει από καρκίνο σταδίου 4, προσφέροντάς της 10.000 δολάρια για τα ιατρικά της έξοδα.

Μαζί με τη σημαντική αυτή δωρεά για τη ζωή της νεαρής Τρίνιτυ Φόστερ, η ποπ σταρ άφησε και μια γλυκιά σημείωση στη σελίδα GoFundMe της 16χρονης κοπέλας: «Τρίνιτυ είδα φωτογραφίες σου από το πάρτι που έκανες στο νοσοκομείο για να γιορτάσεις την κυκλοφορία του άλμπουμ. Σε ευχαριστώ που είσαι τόσο καλή και υποστηρικτική. Ελπίζω ότι σύντομα θα μπορέσω να σε συναντήσω προσωπικά και να σου κάνω μια αγκαλιά, όμως στο μεταξύ θέλω να σου στείλω αυτό αλλά και όλη την αγάπη μου. Η φίλη σου, Τέιλορ».

Η Τρίνιτυ έφτιαξε τη συγκεκριμένη σελίδα τον Φεβρουάριο με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για τα έξοδα της ιατρικής της περίθαλψης. Πριν από την προσφορά της Σουίφτ, η Τρίνιτυ είχε συγκεντρώσει λιγότερο από 4.000 δολάρια.

Στη σελίδα της GoFundMe ενημερώνει: «Είμαι 16 ετών και έχω διαγνωστεί με οστεοσάρκωμα σταδίου 4, το οποίο έχει εξαπλωθεί στους πνεύμονες μου. Έπρεπε να βάλω ένα σωληνάριο σίτισης επειδή δεν μπορούσα να λάβω αρκετή τροφή. Η χημειοθεραπεία είναι πολύ δύσκολη για μένα και η ασφάλειά μου δεν καλύπτει όλα όσα χρειάζομαι.

Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα και την οικογένειά μου και αν έχετε κάτι να προσφέρετε θα με βοηθούσατε και θα το εκτιμούσα πολύ», κατέληξε.

Τον περασμένο μήνα, η Σουίφτ - η οποία ήταν απασχολημένη με την προώθηση του νέου, έβδομου άλμπουμ της με τίτλο Lover – βοήθησε ακόμα έναν νεαρό θαυμαστή της, τον Λάντον που επίσης δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο.