Ο Πιρς Μπρόσναν έσωσε τον κόσμο τέσσερις φορές ως Τζέιμς Μποντ, κάτι που θεωρεί το μεγαλύτερο επίτευγμα της καριέρας του. Και θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να δούμε μια γυναίκα στο ρόλο του 007. «Παρακολουθούμε άνδρες να το κάνουν εδώ και 40 χρόνια, κάντε άκρη και βάλτε μια γυναίκα στο ρόλο. Νομίζω ότι θα είναι συναρπαστικό» δήλωσε στο Hollywood Reporter.

Βέβαια, δεν πιστεύει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει άμεσα, τουλάχιστον όχι όσο την ευθύνη των ταινιών Μποντ έχει η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπρόκολι. «Δεν νομίζω αυτό να συμβεί με τους Μπρόκολι. Όχι όσο αυτοί είναι στο τιμόνι...». Πάντως, στην επόμενη ταινία με τον Ντάνιελ Κρεγκ φημολογείται ότι θα δούμε μια γυναίκα, τη Λασάνα Λιντς, να φέρει τον κωδικό αριθμό 007.

Ο Μπρόσναν, που βρίσκεται στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Ντοβίλ στη Γαλλία για να τιμηθεί με βραβείο καριέρας, δηλώνει πως θα είναι πάντα υπερήφανος που έπαιξε τον Τζέιμς Μποντ. «Ξέρω ότι θα με ρωτάνε για το ρόλο αυτό μέχρι να πεθάνω, έτσι είναι αυτά. Ήταν τιμή μου να παίξω το ρόλο και να ανανεώσω μια σειρά ταινιών που είχε αδρανήσει».