Όσοι είναι γονείς γνωρίζουν πολύ καλά ότι το να βάλεις ένα παιδί για ύπνο αποτελεί πρόκληση. Για τον Άστον Κούτσερ όμως μπορεί να σημαίνει και απειλή για τη σωματική του ακεραιότητα.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε ένα παράξενο ομολογουμένως ατύχημα στο σπίτι, όταν στην προσπάθεια του να βάλει τη μικρή του κόρη να κοιμηθεί στο κρεβάτι της, έσπασε το δάχτυλο του ποδιού του!

Ο 41χρονος Κούτσερ την Τρίτη βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Live with Kelly and Ryan, και περιέγραψε την επίπονη αυτή στιγμή. Όπως ανέφερε, κατά τη διάρκεια της νύχτας, η 4χρονη κόρη του σηκώθηκε από το κρεβάτι της και πήγε να συνεχίσει τον ύπνο της στο κρεβάτι των γονιών της. Ο Κούτσερ την αντιλήφθηκε και θέλησε να την πάει πίσω στο κρεβάτι της.

«Υποτίθεται ότι έπρεπε να την πάω ξανά στο κρεβάτι της. Έτσι ή θα περνούσα 15 λεπτά στην κόλαση με τη μικρή να μη θέλει να πάει ή με τη Μίλα (Κούνις) το επόμενο πρωί, αφού προσπαθούμε να μάθουμε στα παιδιά να κοιμούνται στα κρεβάτια τους».

Ο Κούτσερ πήρε το κορίτσι αγκαλιά και σηκώθηκε από το κρεβάτι. Για κακή του τύχη όμως, νυσταγμένος όπως ήταν δεν αντιλήφθηκε ότι το ένα του πόδι είχε μουδιάσει κατά τη διάρκεια του ύπνου με αποτέλεσμα στο πρώτο βήμα να σωριαστεί άσχημα στο πάτωμα.

«Είμαι κάτω στο πάτωμα και λέω στην Μίλα, "νομίζω ότι πρέπει να πας εσύ τη μικρή στο κρεβάτι της". Εκείνη έρχεται την πηγαίνει στο δωμάτιό της και εγώ φοβάμαι να ανάψω το φως γιατί δεν ξέρω τι θα αντικρύσω» θυμάται. 

Όταν άναψε λοιπόν τα φώτα, ο ηθοποιός είδε ότι το δάχτυλο του ποδιού του ήταν πολύ άσχημα. «Η ώρα είναι τρεις τα ξημερώματα και δεν έχω καμιά όρεξη να πάω στα Επείγοντα Περιστατικά. Έτσι είπα να το παίξω Μέλ Γκίμπσον στο "Φονικό Όπλο" και να βάλω μόνος μου το δάχτυλο πίσω στη θέση του. Όπως αντιλαμβάνεστε το έκανα χειρότερα», αναφέρει ο Κούτσερ.

Η Κούνις προσπάθησε να εμψυχώσει τον σύζυγό της λέγοντάς του: «αυτό είναι το πιο σέξυ πράγμα που έχω δει ποτέ μου» με τον Κούτσερ να της απαντά «τότε να σπάω το δάχτυλό μου κάθε βράδυ για εσένα μωρό μου». Αν δεν είναι αυτό αγάπη, τότε τί είναι;