Νεότερα για την υγεία του Ozzy αποκάλυψε η σύζυγός του Σάρον Όσμπορν όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ «Jimmy Kimmel Live! ». 

Ο θρύλος της ροκ νιώθει πολύ καλύτερα αλλά έχει ακόμα δύσκολο δρόμο μπροστά του, ανέφερε η Σάρον όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε ποια είναι η κατάσταση της υγεία του τώρα, μετά την πνευμονία που τον έστειλε στο νοσοκομείο αλλά κυρίως μετά το άσχημο ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι του.

«Πρόσφατα έκανε ακτινογραφία στο θώρακά του και στο λαιμό του. Έχει τόσες βίδες και μέταλλα στο σώμα του που τον αποκαλούμε "Iron Man" στην κυριολεξία. Είναι τρομακτικό», περιέγραψε η Σάρον Όσμπορν και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο o Ozzy σωριάστηκε στο πάτωμα χτυπώντας το κεφάλι του, το πρόσωπο και το λαιμό του. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του τον Αύγουστο, ο ίδιος ο Ozzy μίλησε για τα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και τα επακόλουθα της εγχείρισης που έκανε στο λαιμό αναφέροντας: «ήταν μια αγωνία πέρα από οτιδήποτε έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου».