Θύμα ξυλοδαρμού από τον Prince παρολίγον να πέσει η Σινέντ Ο' Κόνορ, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η ίδια. Επίσης ισχυρίζεται ότι ο Prince έστειλε στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά μια κοπέλα από την μπάντα του.

«Ο Prince προσπάθησε να με ξυλοκοπήσει», αποκάλυψε στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning Britain όπου βρέθηκε καλεσμένη η Ο' Κόνορ. «Ήταν μια πραγματικά τρομακτική εμπειρία», ανέφερε προσθέτοντας «ένα βράδυ με κάλεσε στο σπίτι του και εγώ έκανα το ανόητο λάθος να πάω μόνη μου. Είχε απαιτήσεις από εμένα, δεν ήθελε να βρίζω στις συνεντεύξεις και δεν μπορούσε να δεχτεί το γεγονός ότι δεν ήμουν προστατευόμενή του παρά το γεγονός ότι μόλις είχα ηχογραφήσει το τραγούδι που έγραψε». Η Ιρλανδή αναφέρεται στο πασίγνωστο παγκοσμίως χιτ που της έγραψε ο Prince, Nothing Compares 2 U.

Συνεχίζοντας την περιγραφή για όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ στο σπίτι του, ισχυρίζεται ότι όταν έφερε αντίρρηση στον Prince, εκείνος ανέβηκε στον επάνω όροφο και όταν επέστρεψε κρατούσε ένα μαξιλάρι στο οποίο έκρυβε κάποιο βαρύ αντικείμενο. «Έτρεξα έξω από το σπίτι και κρύφτηκα πίσω από ένα σπίτι», λέει η Ο' Κόνορ.

«Με κυνηγούσε στις 5 το πρωί στους δρόμους του Μαλιμπού. Όταν με πρόφτασε τον έφτυσα και εκείνος προσπάθησε να μου ρίξει γροθιά. Τότε έτρεξα και χτύπησα το κουδούνι ενός σπιτιού. Όπως μου έχει πει ο πατέρας μου να κάνω αν βρεθώ ποτέ σε κίνδυνο».

Η τραγουδίστρια είπε επίσης ότι εκείνη την περίοδο ο Prince έκανε χρήση ναρκωτικών και ότι είχε επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα: «δεν ήμουν η μόνη που κινδύνευσα. Ένα από τα κορίτσια της μπάντας του εκείνη την εποχή ήταν στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά».