Τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα έκανε ο Αντίνοος Αλμπάνης, μετά τη δημοσιοποίηση της περιπέτειας υγείας που αντιμετώπισε το περασμένο διάστημα. Ο γνωστός ηθοποιός, με αναρτήσεις του στο Instagram, είχε παραδεχτεί ότι έπασχε από καρκίνο και έκανε χημικοθεραπείες, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να τα παρατά και να το βάζει κάτω.

«Οτιδήποτε έρχεται στη ζωή μας, μάς πηγαίνει παρακάτω, είτε καλό είτε κακό. Αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και το μυαλό μας καθαρό για να μπορούμε να το επεξεργαζόμαστε σωστά και να εξελισσόμαστε. Αν μπορούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και να δίνουμε δύναμη και κουράγιο… ήταν πάρα πολλά τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης. Τίποτα, τίποτα, τίποτα δεν είναι δεδομένο, οπότε καλό είναι να χαιρόμαστε τη ζωή μας, να είμαστε ευγνώμονες και να χαμογελάμε.

Όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα όταν έχεις γύρω σου ανθρώπους να σε στηρίζουν, να σε φροντίζουν και να σε αγαπάνε. Πήρα δύναμη από την οικογένειά μου, από τους συναδέλφους μου, από τους φίλους μου. Είμαι καλά, είμαι εδώ, είμαι μαζί σας, είμαι ζωντανός και δυνατός.

Είναι απολύτως λογικό να περνάς και από το στάδιο της αναθεώρησης. Πρέπει να φροντίζουμε τους εαυτούς μας με τον ίδιο τρόπο που φροντίζουμε τα κινητά μας, τα σπίτια μας, τις γειτονιές μας», δήλωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.