Η Τέιλορ Σουίφτ αποκάλυψε το πόσο πολύ ταυτίζεται με το χαρακτήρα της Ντενέρις Ταργκάριεν του «Game of Thrones».

Η Τέιλορ Σουίφτ υπήρξε μια από τις πιο πιστές φαν της σειράς-φαινόμενο του HBO, όπως άλλωστε δήλωνε η ίδια σε κάθε ευκαιρία. Σε πρόσφατη συνέντευξή της όμως, χωρίς φόβο και πάθος αποκάλυψε το πόσο έχει ταυτιστεί με την Ντενέρις, καθώς και η ίδια γνωρίζει πολύ καλά το πόσο αγώνα θέλει για να παραμείνει κανείς δυνατός στη ζωή.

«Έχω προσπαθήσει πολύ σκληρά -και μετανιώνω για αυτό- να πείσω τον κόσμο ότι δεν είμαι εγώ αυτή που κινεί τα νήματα της εικόνας μου, ούτε ότι κάθομαι μέσα σε αίθουσες συνεδριάσεων και συζητάω τέτοιες ιδέες».

Μιλώντας στο Rolling Stone για το θάνατο της Ντενέρις στον αμφιλεγόμενο 8ο και τελευταίο κύκλο του «Game of Thrones», η Σουίφτ τον χαρακτήρισε ως έναν «ξεκάθαρο συμβολισμό». 

«Προφανώς δεν ήθελα η Ντενέρις να γίνει ο χαρακτήρας που είδαμε στο τέλος, πιστεύω ότι ίσως να ήθελαν να δείξουν ότι το να ανέβεις στο ανώτερο σκαλί είναι πολύ πιο εύκολο από το να μπορέσεις να παραμείνεις στην κορυφή της σκάλας. Εγώ για παράδειγμα τις φορές που ένιωθα ότι κοντεύω να τρελαθώ ήταν όταν προσπαθούσα να διατηρήσω την καριέρα μου στο ίδιο επίπεδο με όταν ανέβαινα στην κορυφή. Είναι πολύ πιο εύκολο το να αποκτήσεις δύναμη, αναγνώριση και προσοχή από το να τα διατηρήσεις τελικά όλα αυτά».