Εκτός ορίων φαίνεται πως έβγαλαν τον Ράιαν Ρέινολντς τα παιδιά του, αφού παραμονή φωτογράφησής του, τα βλαστάρια του φρόντισαν να τον ξαγρυπνήσουν για τα καλά.

Έτσι τουλάχιστον δηλώνει ο ίδιος μέσα από την ανάρτηση που έκανε στο Instagram την Τετάρτη. Ο σταρ του Deadpool ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών από τη φωτογράφηση που έκανε για την προώθηση του Aviation Gin, αναφέροντας στη λεζάντα του τα credits των φωτογραφιών, του styling αλλά και των μαύρων κύκλων -κοινώς σακούλες- που παρατηρούνται κάτω από τα μάτια του. Με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση ο Ρέινολντς έγραψε: «Οι σακούλες κάτω από τα μάτια μου προέρχονται από τα δυο ανικανοποίητα γαϊδούρια που δεν ήθελαν με τίποτα να κοιμηθούν το προηγούμενο βράδυ παρά το γεγονός ότι τους διάβασα τον Γουίνι και σχεδόν το μισό βιβλίο της Λάμψης του Στίβεν Κινγκ».

Καλό είναι ο γοητευτικός ηθοποιός να οπλιστεί με περισσότερη υπομονή και κουράγιο, αφού με τη σύζυγό του Μπλέικ Λάιβλι σύντομα θα καλωσορίσουν το τρίτο τους παιδί, όπερ σημαίνει ότι τον πρώτο καιρό τουλάχιστον οι σακούλες κάτω από τα μάτια του θα φτάσουν μέχρι το πάτωμα.