Η Νικόλ Κίντμαν μίλησε για την απόφαση των παιδιών της να ακολουθήσουν τα βήματα του πατέρα τους, Τομ Κρουζ, και να γίνουν οπαδοί της Σαϊεντολογίας.

Στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα The Sun η 52χρονη σταρ του Χόλιγουντ μοιάζει πλέον να έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα και να προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα που χωρίζει εκείνη με τα παιδιά της, μετά το διαζύγιό της με τον Τομ Κρουζ. Η Κίντμαν ανέφερε συγκεκριμένα «Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι. Υπάρχουν απίστευτες κορυφές και πεδιάδες είτε είσαι θετή είτε βιολογική μητέρα. Αυτό που χρειάζεται ένα παιδί είναι αγάπη» και πρόσθεσε: «έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν τη Σαϊεντολογία. Δουλειά μας ως γονείς είναι να τους προσφέρουμε πάντα άνευ όρων αγάπη. Και τίποτα άλλο παρά "Είμαι εδώ να σε αγαπώ και να σε υποστηρίζω"».

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώην ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1990 και πήρε διαζύγιο το 2001, μετά από 11 χρόνια γάμου. Ο Τομ Κρουζ και η Νικόλ Κίντμαν είχαν υιοθετήσει δυο παιδιά, την 26χρονη σήμερα Ιζαμπέλα και τον 24χρονο Κόνορ οι οποίοι μετά το διαζύγιο των γονιών τους είχαν επιλέξει να μείνουν με τον πατέρα τους, ενώ η Κίντμαν επέστρεψε στην Αυστραλία.