Η Ριάνα ατενίζει το μέλλον από την κορυφή της ετήσιας λίστας με τις πλουσιότερες γυναίκες στη μουσική βιομηχανία, σύμφωνα με το Forbes.

Τα έσοδα της 31χρονης σταρ που αγγίζουν τα 600 εκατ. δολάρια την κάνουν και επίσημα την υψηλότερα αμειβόμενη γυναίκα στον κόσμο της μουσικής.

Η μεγάλη περιουσία της Ριάνα δεν προέρχεται μόνο από τις πωλήσεις των δίσκων και τις συναυλίες της αλλά κυρίως μέσω της κερδοφόρας συνεργασίας της με την LVMH με την οποία ίδρυσε τη σειρά καλλυντικών Fenty Beauty το 2017. Από την ίδρυση της Fenty Beauty, η Forbes ανέφερε ότι η beauty line τής απέφερε 570 εκατ. δολάρια σε μόλις 15 μήνες λειτουργίας. 

Επίσης επεκτάθηκε και στη μόδα δημιουργώντας το lingerie brand της Savage x Fenty με το Tech Style Fashion Group. Η σειρά ενδυμάτων που ξεκίνησε στις 22 Μαΐου αναμένεται να αυξήσει την περιουσία της. 

Η Ριάνα άφησε πίσω της μεγάλα ονόματα της μουσικής όπως τη «βασίλισσα της ποπ» Μαντόνα η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση με έσοδα 570 εκατ. δολάρια, τη Σελίν Ντιόν στην τρίτη θέση με 450 εκατ. δολάρια, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν η Μπιγιόνσε με 400 εκατ. δολάρια και η Τέιλορ Σουίφτ με 360 εκατ. δολάρια οι οποίες βρίσκονται στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.