Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στην εγχώρια showbiz, αυτή τη φορά ανάμεσα στο μοντέλο και ηθοποιό Γιάννη Σπαλιάρα και τους Γιώργο Λιάγκα και Δημήτρη Παπανώτα. 

Πάρτε τα ποπ-κορν αγκαλιά, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ και απολαύστε.

Όλα ξεκίνησαν μετά την ανάρτηση-ξέσπασμα του Σπαλιάρα στα social media που πικραμένος από τη στάση των δημοσιογράφων μετά την ανακοίνωσή του για συμμετοχή σε σειρά το Netflix, ανέβασε story στο Instagram γράφοντας: «Έχω σιχαθεί αυτόν τον χώρο και τη δουλειά που κάνω πραγματικά. Εδώ και λίγο καιρό συμμετέχω σε διεθνές λατινοαμερικάνικο σήριαλ που προβάλλεται σε όλη τη νότια και βόρεια Αμερική και παγκοσμίως μέσω του Netflix. Από τότε που το ανακοίνωσα με παίρνουν από όλες τις ελληνικές εκπομπές και στέλνουν πολλά μηνύματα καθημερινά για συνέντευξη. Έχω δώσει δύο γρήγορες συνεντεύξεις στο αεροδρόμιο και στον δρόμο και τα βλέπω μετά και αντί να μου πούνε μπράβο ή κάτι άλλο τέλος πάντων, τα πάνελ σχεδόν κράζουν και λένε βλακείες και πράγματα που δεν ισχύουν. Και οι παρουσιαστές το παίζουν καλοί τάχα μου. Δηλαδή σε παρακαλάνε καθημερινά για εβδομάδες να τους πεις δυο λόγια και μετά σε μειώνουν. Μωρέ δεν πάτε να… ε σιχάματα».

Λιάγκας και Παπανώτας σχολίασαν την ανάρτηση αυτή στη χθεσινή τους εκπομπή και μιλώντας στην κάμερα εξέφρασε την ενόχλησή του για τα όσα είπαν οι δυο δημοσιογράφοι: «Έκανα πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και με στεναχωρεί να μου αλλοιώνουν τα λόγια, να με μειώνουν, ενώ θέλουν τόσο πολύ μια συνέντευξη και να βλέπω μετά να το κοροϊδεύουν. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, αντέδρασα σαν Γιάννης, μίλησα και λίγο άσχημα. Πριν λίγο μου είπαν πως στην εκπομπή του κυρίου Λιάγκα και του κυρίου Παπανώτα μίλησαν λίγο περίεργα για αυτά που είπα. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Νόμιζαν πως αναφέρθηκα σε αυτούς; Δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς άνθρωπος σε αυτή τη χώρα που να νομίζει πως ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Γιώργος Λιάγκας πληρώνονται και ζουν κράζοντας και προσβάλλοντας και μειώνοντας ανθρώπους. Μιλάμε για τον κορυφαίο Έλληνα δημοσιογράφο, τον Δημήτρη Παπανώτα. Και τον Γιώργο Λιάγκα, που παρότι ξεκίνησε από τις ειδήσεις, έκανε άλματα εξέλιξης τα τελευταία χρόνια και κατάφερε να αγγίξει το επίπεδο του Δημήτρη Παπανώτα, με αποτέλεσμα να τους απολαμβάνουμε και τους δύο μαζί σε μια εκπομπή»