Στα 80s υπήρχε κόντρα μεταξύ τους καθώς ήταν οι δύο μεγαλύτερη action stars. Καθώς τα χρόνια περνούσαν, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ βρέθηκαν να παίζουν στις ίδιες ταινίες («Οι Αναλώσιμοι», «Σχέδιο Απόδρασης») και τώρα, με πατημένα τα 70, μπορούν να κάνουν μεταξύ τους πλάκες για το μέγεθος των... μαχαιριών τους.

Στο βίντεο που ανέβασε ο Σταλόνε στο Instagram βλέπουμε τον Σβαρτσενέγκερ να κρατάει ένα μαχαίρι του Ράμπο που ο πρώτος υπέγραψε για φιλανθρωπική δημοπρασία. Και μιμούμενος τον «Κροκοδειλάκια» του λέει: «Αυτό δεν είναι μαχαίρι. ΑΥΤΟ είναι μαχαίρι», και βγάζει ένα θηρίο που είχε χρησιμοποιηθεί στην ταινία «Ο Κυνηγός».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you very much big man. You’re a great friend, and a great star, but my knife is always going to be sharper than yours! #RAMBO

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone) στις

Ο Σταλόνε απάντησε ότι το δικό του μαχαίρι είναι πιο κοφτερό από του Άρνολντ. Αν και θα μπορούσε άνετα να πει ότι δεν έχει σημασία το μέγεθος, αλλά το πώς το χρησιμοποιείς... Όσο για τον Ράμπο, η τελευταία του ταινία θα προβάλλεται στη χώρα μας από την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου.