Εθισμένος στο φαγητό δηλώνει ο Γουίλ Σμιθ, ο οποίος αποκάλυψε ότι στις καλοκαιρινές του διακοπές -κατά τη διάρκεια των οποία επισκέφθηκε και την Ελλάδα- έφτασε να ζυγίζει 102 κιλά.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο δεκαήμερο που πέρασε το καλοκαίρι με την οικογένειά του πάνω σε σκάφος και στις λιχουδιές που τους έφτιαχνε καθημερινά ο σεφ. 

«Ξυπνούσα το πρωί και έτρωγα περίπου τέσσερα μάφιν. Μετά για μεσημεριανό έπινα ένα κοκτέιλ. Αυτή ήταν πάνω κάτω η καθημερινότητά μου για δέκα ημέρες. Το είδατε. Ξυπνούσα, έτρωγα πέντε μάφιν και μετά κοιμόμουν ξανά», είπε ο Γουίλ Σμιθ στο τελευταίο επεισόδιο του Red Table Talk, συζητώντας με σύζυγό του και την κόρη του. «Έφτασα 102 κιλά και ήταν το περισσότερο που ζύγισα ποτέ στην ζωή μου. Ήμουν 101 στην ταινία "Ali" και πήγα στα 102 στο σκάφος με τα μάφιν», πρόσθεσε. 

Ο Γουίλ Σμιθ ανέφερε πως δεν του άρεσε καθόλου που έφτασε τα 102 κιλά για το λόγο αυτό αποφάσισε να κάνει αυστηρή δίαιτα για 10 ημέρες. Ωστόσο αυτό δεν αποδείχτηκε σωστή επιλογή καθώς του δημιούργησε πρόβλημα στην υγεία του επειδή ταυτόχρονα έπαιρνα φάρμακα για την πίεση. «Έκανα δέκα ημέρες νηστεία και εξαντλήθηκα. Επειδή έπαιρνα ακόμη το φάρμακο για την πίεση. Άρχισα να μετράω την πίεσή μου και ήταν επικίνδυνα χαμηλή. Οπότε σταμάτησα να παίρνω το φάρμακο και η πίεσή μου έστρωσε για δέκα ημέρες. Ένιωσα καλύτερα από ποτέ. Οπότε άρχισα να σκέφτομαι, "κάτσε, περίμενε, παίρνω φάρμακο για την πίεση εδώ και μια δεκαετία, οπότε έχω υψηλή πίεση ή φταίει απλώς η διατροφή μου που κάνω;"», αναρωτήθηκε ο Σμιθ πριν παραδεχθεί πως στην πραγματικότητα δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα για το φαγητό και πώς αυτό επηρεάζει το σώμα του.  

«Τρώω σαν εθισμένος. Λατρεύω το φαγητό, αλλά συνειδητοποίησα πως η σχέση μου μαζί του ήταν πως έτρωγα για διασκέδαση. Τρώω για να είμαι χαρούμενος. Βαριέμαι και αρχίζω να τρώω. Καταβροχθίζω. Βάζω στο στόμα μου κάτι κάθε μισή ώρα, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας», κατέληξε ο διάσημος σταρ.