Μεγάλος είναι ο καημός του Λένι Κράβιτζ ο οποίος έχασε τα αγαπημένα του γυαλιά ηλίου μετά το τέλος συναυλίας του στο Λος Άντζελες το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Με «τιτίβισμά» του στο Twitter, ο διάσημος ρόκερ μοιράστηκε δυο φωτογραφίες των... αγνοούμενων γυαλιών ενημερώνοντας τους φαν του ότι έχει δημιουργήσει μια ηλεκτρονική διεύθυνση στην οποία μπορεί να του στείλει κανείς πληροφορίες σε περίπτωση που τα είδε ή τα βρήκε. 

Ο Κράβιτζ εξήγησε επίσης τη συναισθηματική αξία που έχει για εκείνον το συγκεκριμένο βίντατζ ζευγάρι γυαλιών καθώς ανήκε σε ένα μέλος από την οικογένειά του. 

Μερικοί χρήστες του  Twitter δεν έχασαν την ευκαιρία να τρολάρουν τον Κράβιτζ αναρτώντας μια φωτογραφία που έδειχνε το ζευγάρι των γυαλιών του να απολαμβάνει μια παγωμένη μπύρα στη θάλασσα με λεζάντα «δεν χάθηκα φίλε μου. Απλά χρειάζομαι λίγο χρόνο για εμένα», ενώ ένας άλλος έγραψε «κοίταξες κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου;» .

Σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει το οτιδήποτε για τα γυαλιά που αγνοούνται μπορεί να στείλει email στον Λένι Κράβιτζ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kravitzglasses@gmail.com.