Την περίοδο αυτή η Κατερίνα Παπουτσάκη βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για τη νέα μεγάλη θεατρική παραγωγή του Παλλάς, «Ωνάσης: Τα θέλω όλα». Η όμορφη ηθοποιός θα παίξει το ρόλο της Μαρίας Κάλλας στο πλευρό του Σταμάτη Φασουλή και της Δήμητρας Ματσούκα. Παράλληλα ακούγεται το ονόμα της για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του remake «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη».

Ωστόσο, παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα ως εργαζόμενη μητέρα, η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και πάντα προσπαθεί να ξεκλέβει λίγο χρόνο και να ενημερώνει τους χιλιάδες followers της στο Instagram με στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Όπως χθες που η γνωστή ηθοποιός και ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό της, αποφάσισε να αποκαλύψει στους θαυμαστές της ένα κρυμμένο τατουάζ που έχει στο σώμα της. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Παπουτσάκη έδειξε μια όμορφη μικρή και μίνιμαλ πεταλούδα που έχει «χτυπήσει» κοντά στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού της. Η ηθοποιός είναι φαν των τατουάζ και το σώμα της κοσμούν κι άλλα σχέδια.