Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ο Δημήτρης Σταρόβας αποκάλυψε: «Το έμαθα με έναν πολύ περίεργο τρόπο. Με πήρε ο ύπνος βλέποντας ένα συνδρομητικό κανάλι. Θυμάμαι κοίταξα το ρολόι ήταν 05:30 και λέω πάω στο κρεβάτι να κοιμηθώ και δεν κατάλαβα πώς με πήρε ο ύπνος. Στη διάρκεια του ύπνου είχα πατήσει κατά λάθος το κοντρόλ της τηλεόρασης. Γύρω στις 07:30 ξυπνάω από το φως, ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω “έφυγε από τη ζωή ο Λαυρέντης”. Έμεινα… Έπαιζα το βράδυ στο θέατρο και την άλλη μέρα. Έγινε σε μια περίοδο που είχα 6-7 παραστάσεις στη σειρά».

Σε ερώτηση για το πότε συναντήθηκαν τελευταία φορά, ο Δημήτρης Σταρόβας λέει ότι είχαν να βρεθούν από τις αρχές του καλοκαιριού αλλά μιλούσαν συχνά. «Είχαν μείνει 5-6 παραστάσεις και είχαμε πει να συνεννοηθούμε σε ποια θα έρθει» λέει.

Ο Δημήτρης Σταρόβας, μίλησε και για όσα ακούστηκαν για πιθανή ευθύνη του ΕΚΑΒ: «Αυτά που λένε για το ασθενοφόρο δεν ισχύουν. Δεν μπορώ να κατηγορείται κάποιος τζάμπα. Για να σωθεί θα έπρεπε να είναι κάποιος εκείνη την ώρα δίπλα με απινιδωτή».