Η Ντέμπι Χάρι, η τραγουδίστρια των Blondie αποκαλύπτει ότι ο Ντέιβιντ Μπόουι τής έδειξε το πέος του με σκοπό να την ευχαριστήσει που του βρήκε ναρκωτικά.

Η Χάρι αποκαλύπτει την άγνωστη αυτή ιστορία στη βιογραφία της με τίτλο «Face It» που θα κυκλοφορήσει αύριο, 1η Οκτωβρίου από τον οίκο HarperCollins.

Στο αποκλειστικό απόσπασμα που δημοσίευσαν οι «Sunday Times» η τραγουδίστρια θυμάται ότι το πέος του Μπόουι ήταν περιβόητο για το μέγεθός του και ότι «του άρεσε να το δείχνει σε άντρες και γυναίκες».

«Μια φορά ο Ντέιβιντ και ο Ίγκι (Ποπ) έψαχναν για κοκαΐνη. Ο ντίλερ που είχαν στη Νέα Υόρκη είχε πεθάνει ξαφνικά και δεν είχαν άλλο σύνδεσμο», γράφει η Χάρι στο βιβλίο. «Ένας φίλος μού έδωσε ένα γραμμάριο  το οποίο ούτε που είχα αγγίξει. Δεν με ένοιαζε και τόσο η κόκα. Μου δημιουργούσε νευρικότητα, με τσίτωνε και με πείραζε στο λαιμό. Έτσι την έδωσα σε εκείνους. Όρμησαν αμέσως στην κόκα και αφού τέλειωσαν ο Ντέιβιντ έβγαλε έξω το πέος του για να μου το δείξει λες και ήμουν ελεγκτής ανδρικών μορίων ή κάτι τέτοιο. Ίσως επειδή ήμουν σε μπάντα με άντρες να με θεωρούσαν τη γυναίκα που τσέκαρε πέη», ισχυρίζεται η Χάρι στην περιγραφή της.

Για τα... προσόντα του Μπόουι η Χάρι θυμάται: «ο Ντέιβιντ ήταν περιβόητος για το μέγεθος που είχε το πέος του και του άρεσε να το επιδεικνύει σε άντρες και γυναίκες. Ήταν τόσο αστείο αυτό, αξιαγάπητο και σέξι» και συνεχίζει λέγοντας «είχε πολλή πλάκα. Δεν το ακούμπησα», αναφέρει και εξηγεί ότι ένιωσε κολακευμένη με τη χειρονομία αυτή γιατί ο Μπόουι ήταν ένας από τους άντρες της μουσικής βιομηχανίας που θαύμαζε απεριόριστα. Επίσης πιστεύει ότι με αυτό τον τρόπο ο Μπόουι ήθελε να της πει ένα μεγάλο… ευχαριστώ για τα ναρκωτικά που του έφερε.

Σε κάποιο άλλο σημείο του βιβλίου αναφέρει επίσης ότι τη δεκαετία του ’70 έπεσε θύμα βιασμού με την απειλή μαχαιριού μέσα στο σπίτι της και σχεδόν είχε απαχθεί από τον διαβόητο serial killer Τεντ Μπάντι.