Μήνυση εναντίον του Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατέθεσε πρώην υπάλληλος της εταιρείας του την οποία πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός είχε κατηγορήσει ότι καταχράστηκε χρήματα και παρακολουθούσε σειρές στο Netflix εν ώρα εργασίας.

Ο λόγος για την Τσέις Ρόμπινσον η οποία με τη σειρά της κατηγορεί τώρα τον διάσημο ηθοποιό για σεξιστική συμπεριφορά ζητώντας 12 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση.

Σύμφωνα το κείμενο της μήνυσης που φέρνει στο φως το Hollywood Reporter, ο Ντε Νίρο μεταξύ άλλων χρησιμοποιούσε σεξιστικό λεξιλόγιο, αποκαλώντας τις γυναίκες υπαλλήλους μ…ιά και σκύλες ενώ στην ίδια που εργαζόταν ως προσωπική βοηθός του αναφερόταν ως «η σύζυγος μου στο γραφείο». Επίσης η Ρόμπινσον υποστηρίζει ότι ο Ντε Νίρο δεν συμπεριφέρεται ισότιμα σε άντρες και γυναίκες τις οποίες πληρώνει με χαμηλότερο μισθό σε σύγκριση με τους άντρες συναδέλφους της εταιρείας.


Η Τσέις Ρόμπινσον

Θυμίζουμε ότι η Γκράχαμ Τσέις Ρόμπινσον εργαζόταν στην εταριεία Canal Productions του Ντε Νίρο ως διευθύντρια παραγωγής και οικονομικών. Τον περασμένο Αύγουστο, η Ρόμπινσον κατηγορήθηκε ότι κατά τη διάρκεια του ωραρίου της παρακολουθούσε Netflix. Συγκεκριμένα τον Ιανουάριο είδε 55 επεισόδια των Friends σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Παράλληλα, η εταιρεία άσκησε αγωγή εναντίον της για αλόγιστες σπατάλες σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και άλλα προσωπικά έξοδα. Η Ρόμπινσον αρνείται τις κατηγορίες και στη μήνυση υποστηρίζει ότι ο Ντε Νίρο κατέστρεψε την καριέρα της.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Τομ Χάρβεϊ απάντησε ότι οι ισχυρισμοί της Ρόμπινσον είναι παράλογοι και ανυπόστατοι.