Στο σφυρί βγαίνουν προσωπικά αντικείμενα του Κιθ Φλιντ, όπως το χαρακτηριστικό διπλό σκουλαρίκι που φορούσε στη μύτη, το ειδικά σχεδιασμένο κρεβάτι του, τα ΜΤV βραβεία που είχε κερδίσει και δερμάτινα ρούχα του.

Συγκεκριμένα, περισσότερα από 170 προσωπικά αντικείμενα του frontman των Prodigy θα βγουν σε δημοπρασία τον Νοέμβριο προκειμένου να διευθετηθούν οφειλές που προέκυψαν μετά το θάνατό του.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου στο Κέιμπριτζ από τον οίκο «Cheffins Fine Art» ο οποίος δεν έχει δημοσιοποιήσει τις τιμές των αντικειμένων καθώς «είναι αδύνατον να εκτιμηθούν», σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

Εκτός από τα προαναφερθέντα, θα περιλαμβάνονται ακόμα χρυσοί δίσκοι και ηχογραφήσεις από το αρχείο του Φλιντ, σκίτσα και εξώφυλλα από τα σόλο πρότζεκτ του και αντικείμενα που σχετίζονταν με την αγάπη του για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τις τέχνες.

«Τα αντικείμενα υπογραμμίζουν τη διαφορά ανάμεσα στην προσωπική του ζωή και την σκηνική του παρουσία», ανέφερε ο διευθυντής του οίκου δημοπρασιών.

Θυμίζουμε ότι ο Κιθ Φλιντ βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στο Έσσεξ στις 4 Μαρτίου και σύμφωνα με την αναφορά του ιατροδικαστή δεν προέκυψαν επαρκή στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο Φλιντ αυτοκτόνησε.