Η Βικτόρια Μπέκαμ εγκαταλείπει το κανάλι της στο YouTube, καθώς δεν τη συμφέρει οικονομικά. Το πρώην Spice Girl ξοδεύει χιλιάδες λίρες Αγγλίες για τα βίντεο που επιδεικνύουν το πολυτελές lifestyle και τις επαγγελματικές ενασχολήσεις της, ενώ εισπράττει ποσό που αντιστοιχεί σε 25 λίρες (28 ευρώ) την ημέρα.

Σύμφωνα με τη Mail on Sunday, η 45χρονη Μπέκαμ είχε υψηλές προσδοκίες από το κανάλι που ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο, και μέσα από το οποίο θα έδινε στους συνδρομητές πρόσβαση σε στιγμές της ιδιωτικής και επαγγελματικής της ζωής. Ωστόσο οι 109.000 συνδρομητές δεν είναι αρκετοί και τα έσοδα θεωρούνται… ψιλά μπροστά στο κόστος των βίντεο που θέλει να ανεβάζει.

Έχοντας ανοιχτεί εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο της μόδας ως σχεδιάστρια και επιχειρηματίας, η σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ καλείται να αντιμετωπίσει προβλήματα στα καταστήματά της, όπως το κεντρικό στο Mayfair του Λονδίνου το οποίο δεν πάει καλά και οι υπάλληλοι φοβούνται για περικοπές και απολύσεις. Πέρυσι απέλυσε 60 άτομα, το 1/3 των υπαλλήλων της, ύστερα από πιέσεις των επενδυτών. Ενώ ούτε φέτος δεν υπάρχει αισιοδοξία για τα οικονομικά αποτελέσματα στο τέλος του χρόνου.