Σε συνέντευξη που έδωσε στο Reuters, η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για την νεαρή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ και δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να δειπνήσει μαζί της.

Η 38χρονη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας χαρακτήρισε την έφηβη μια «θαρραλέα και φανταστική νέα γυναίκα» και εξήγησε ότι συμμερίζεται τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς της μικρής Γκρέτα.

Επίσης, πρόσθεσε ότι θα ήθελε να συνομιλήσει με τους γονείς της Τούνμπεργκ και να μοιραστεί τις σκέψεις της καθώς δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 

«Είναι ένα τόσο φανταστικό κορίτσι, τόσο γενναίο και θαρραλέο που ύψωσε το ανάστημά της μπροστά στους μεγάλους, οι οποίοι μπορούν να γίνουν πολύ τρομακτικοί και εκείνη να είναι τόσο ανοικτή και ειλικρινής. Είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε», ανέφερε η Καρντάσιαν στην ίδια συνέντευξη.

Σημειώνεται ότι η Κιμ Καρντάσιαν ταξίδεψε στην Αρμενία, τον τόπο καταγωγής της, όπου παρέστη Παγκόσμιο Συνέδριο Πληροφορικής που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της χώρας, Γερεβάν. Μιλώντας στο συνέδριο δήλωσε επίσης αποφασισμένη να προωθήσει με όλες τις δυνάμεις της την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Τούρκους, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με τον Λευκό Οίκο για το συγκεκριμένο θέμα.

Μάλιστα βάπτισε τα τρία από τέσσερα παιδιά της στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Αρμενία.