Το βράδυ της Πέμπτης η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκα καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» του ΑΝΤ1.

Η όμορφη ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την επαγγελματική της πορεία, αλλά και για τις άβολες στιγμές που έχει βιώσει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές.

«Τον Γιάννη τον γνώρισα ηθοποιό, εμπιστεύομαι την κρίση και οτιδήποτε θελήσει να κάνει αυτός για την δική του επαγγελματική πορεία, εγώ είμαι μαζί του. Εγώ είμαι αρκετά ελεύθερος άνθρωπος, όποτε μου αρέσει να είναι κι ο άλλος. Όσο πιο ελεύθερος ο άλλος, τόσο πιο δεμένο το ζευγάρι. Θα μπορούσε ένα ζευγάρι να έχει προβλήματα. Επειδή είσαι ηθοποιός δεν πάει να πει ότι δεν έχεις αισθήματα», απάντησε όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν θα είχε πρόβλημα να κάνει ο σύντροφός της κάτι προκλητικό στο θέατρο.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε επίσης πώς φιλάει ο Ντάνος όταν οι δυο τους υποδύθηκαν το ζευγάρι στην τηλεοπτική σειρά «Τατουάζ» «Οι ηθοποιοί φιλάνε με ένα πιο συντηρητικό τρόπο, από ότι όταν είσαι με τον άνθρωπό σου [...] Δεν μου αρέσει να έχει φάει σπανακόπιτα ο συνάδελφος που πρόκειται να φιλήσω» απάντησε η Κατερινία Γερονικολού.

Όσο για την κόρη που έχει αποκτήσει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης από τον γάμο του με τη Βάσω Λασκαράκη η Γερονικολού ανέφερε: «Είναι δύσκολη η θέση μου να μιλάω δημόσια για το παιδί δύο άλλων ανθρώπων. Δεν βρίσκω δυσκολία όταν υπάρχει καλή θέληση».


Επίσης όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να έχει πολλά χρήματα, με αφορμή και τη συμμετοχή της στη φετινή σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος» απάντησε: «Δεν θα ήθελα να είμαι πολύ πλούσια, θα έκανα απλά πράγματα».