Με 9σέλιδη επιστολή, που έστειλε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 καταγγέλλει αναβολές στα γυρίσματα και προχειρότητα από την πλευρά της παραγωγής ενώ, όπως χαρακτηριστικά λέει, ο ίδιο υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ στις 4 Οκτωβρίου και δύο ημέρες μετά ο σταθμός του ανακοίνωσε τη ματαίωση της σειράς.

«Φεβρουάριο του 2019 δέχτηκα πρόταση από τον ΣΚΑΪ να γράψω και να σκηνοθετήσω μία σειρά για τη σεζόν 2019-2020 με την εταιρεία παραγωγής Noir Productions» ξεκινά ο κ. Ρήγας.

«Παρέδωσα 18 επεισόδια. Συμφωνούμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα 27 Μαΐου, το αργότερο στις 7 Ιουνίου. Σε αυτό συμφωνούμε ο ΣΚΑΪ, η εταιρεία παραγωγής κι εγώ. Έρχεται νέα ημερομηνία 20 Ιουνίου, δεν ξεκινούν τα γυρίσματα και στις ερωτήσεις που κάναμε εγώ και οι υπόλοιποι συντελεστές στην εταιρεία παραγωγής, οι απαντήσεις ήταν «δεν έχουμε ακόμα υπογράψει με το κανάλι». Παίρνουμε νέα ημερομηνία 8 Ιουλίου… Τους λέω ότι δεν θα είμαστε έτοιμοι και άνθρωπος από την παραγωγή μου είπε χαρακτηριστικά κάποια στιγμή “Χαλάρωσε, μια κωμωδία είναι κι αν δεν έχουμε και σκηνικά δεν χάθηκε ο κόσμος, σιγά μην καταλάβει το κοινό”. Νέα ημερομηνία 24 Ιουλίου… Έρχεται Αύγουστος… Δίνουν νέα ημερομηνία 19 Αυγούστου και υπόσχεση ότι θα είναι έτοιμα τα σκηνικά.

Το πρώτο επεισόδιο ολοκληρώθηκε στις 14 Σεπτέμβρη, μόλις 12 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη πρεμιέρα της σειράς. Ήταν λογικό ότι δεν θα προλάβαινε να είναι έτοιμο το επεισόδιο» εξηγεί για τις συνεχείς αναβολές στην έναρξη των γυρισμάτων.

«Στέλνω το πρώτο εξώδικο εναντίον της παραγωγής, κοινοποιούμενο στον ΣΚΑΪ. Μετά τις συνεχείς αναβολές, πάω στο προγραμματισμένο μου γύρισμα με την αγωνία όλων για το τι μέλλει γενέσθαι. Συνεχίζουμε γυρίσματα μέχρι τις 2 Οκτώβρη,  όταν οι ηθοποιοί της σειράς μου ανακοινώνουν ότι σταματούν τα γυρίσματα γιατί υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες. Ακόμα και στις 2 Οκτώβρη δεν είχαν παραδοθεί τα υπόλοιπα 8 σκηνικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Ρήγας.

«Στις 4 Οκτώβρη μου εστάλη και υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Δύο μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο ΣΚΑΪ μου ανακοινώνει τη μη μετάδοση της σειράς», κατέληξε ο κ. Ρήγας.