Την Τζένιφερ Άνιστον την αγαπάει πολύς κόσμος, αν κρίνουμε από το χαμό που έκανε με το που εμφανίστηκε στο Instagram. Αρκεί να μην τολμήσει να πει κακά λόγια για τις ταινίες της Marvel, γιατί τα fanboys θα πέσουν να τη φάνε, Φιλαράκια ξε-Φιλαράκια.

Σε συνέντευξή της στο τελευταίο τεύχος του Variety, η Άνιστον μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση (με το «The Morning Show» στο Apple TV+) λέγοντας ότι το σημερινό κινηματογραφικό τοπίο δεν την αφορά και δεν την ενδιαφέρει. Και (εδώ είναι το… λάθος της) έφερε ως παράδειγμα τις ταινίες της Marvel.

Η τοποθέτηση της Άνιστον ήρθε λίγες μέρες μετά από μια αντίστοιχη του Μάρτιν Σκορσέζε, που δήλωσε ότι δεν θεωρεί τις ταινίες της Marvel σινεμά. Αν όμως μπορεί κανείς να δεχτεί αυτό το σχόλιο από έναν Τιτάνα του κινηματογράφου όπως ο Σκορσέζε, για την Άνιστον δεν ισχύει το ίδιο. Αυτό έσπευσαν να επισημάνουν οι φαν των υπερηρώων της Marvel και έκαναν φύλλο και φτερό τη φιλμογραφία της Τζένιφερ, καθώς και τη βαθμολογία των ταινιών της στο Rotten Tomatoes.

Δείτε στη συνέχεια μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα: