Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, χθες η Τζένιφερ Άνιστον άνοιξε λογαριασμό στο Instagram και η παρθενική της ανάρτηση ήταν μια σέλφι με τα υπόλοιπα «Φιλαράκια».

Κάποιος φούρνος πρέπει να γκρεμίστηκε ή πιο σωστά το Instagram στην προκειμένη περίπτωση, αφού εκατομμύρια θαυμαστές της Άνιστον από όλο τον κόσμο έσπευσαν να την ακολουθήσουν ταυτόχρονα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κρασάροντας το σύστημα.

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, η αγαπημένη μας «Ρέιτσελ» δημιούργησε τεχνικά προβλήματα στην πλατφόρμα, με αποτέλεσμα για αρκετή ώρα χρήστες του Instagram να μην μπορούν να της κάνουν follow στο λογαριασμό της.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

Η ίδια η Άνιστον έσπευσε να απολογηθεί για το αναπάντεχο πρόβλημα που προκάλεσε στο Instagram γράφοντας «συγγνώμη, νομίζω ότι το χάλασα», κάτω από το σχόλιο μιας θαυμάστριάς της που παραπονιόταν επειδή δεν μπορούσε να την ακολουθήσει.

Άμεση ήταν και η αντίδραση του Instagram με εκπρόσωπο της πλατφόρμας να ζητά συγγνώμη για το πρόβλημα μιλώντας στο Page Six «Γνωρίζουμε πως κάποιοι δυσκολεύονται να ακολουθήσουν την σελίδα της Τζεν, το επίπεδο ενδιαφέροντος είναι απίστευτο. Εργαζόμαστε προς επίλυση του θέματος και ελπίζω γρήγορα να λειτουργήσει σωστά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Άνιστον κατάφερε να καταρρίψει το ρεκόρ ταχύτητας του 1 εκατ. followers που είχαν κάνει οι πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ όταν έκαναν λογαριασμό στο Instagram. Το βασιλικό ζεύγος έφτασε το συγκεκριμένο νούμερο μέσα σε πέντε ώρες και 45 λεπτά, ενώ η Τζένιφερ Άνιστον σε λιγότερο χρόνο.

Εκτός από τα εκατ. των φαν, την γνωστή ηθοποιό ακολουθούν πλέον και πολλοί διάσημοι σταρ οι οποίοι την καλωσόρισαν στον κόσμο του Instagram με ενθουσιώδη σχόλια.