Το γύρο του διαδικτύου κάνεις τις τελευταίες ώρες το φιλί που αντάλλαξε στα χείλη η Τζένιφερ Άνιστον με την Έλεν ΝτεΤζένερις.

Η Άνιστον βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της καλής της φίλης ΝτεΤζένερις. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η ηθοποιός ρώτησε την παρουσιάστρια πότε ήταν η τελευταία φορά που είχε φιλήσει κάποιον άντρα. Η ΝτεΤζένερις, ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των λεσβιών και παντρεμένη η ίδια με γυναίκα επί χρόνια, απάντησε ότι φιλά άνδρες αλλά πλατωνικά και ρώτησε κι εκείνη με τη σειρά της την ηθοποιό πότε ήταν η τελευταία φορά που εκείνη φίλησε μια γυναίκα.

Αν και για μια η Άνιστον φάνηκε λίγο να τα χάνει, απάντησε ότι «εγώ δεν φιλάω γυναίκες στο στόμα». Τότε η παρουσιάστρια έσκυψε προς το μέρος της Άνιστον και περίμενε το φιλί. Η Άνιστον απάντησε στην πρόκληση και φίλησε την ΝτεΤζένερις «δίνοντας στο κοινό αυτό που ήθελαν να δουν».

Μετά το φιλί στο στόμα μάλιστα η ηθοποιός είπε στην ΝτεΤζένερις ότι έχει πολύ απαλά χείλη με τη δεύτερη να της απαντά «Κι εσύ το ίδιο. Το ξέρω. Γι 'αυτό κάνω ό,τι κάνω».