Τίποτα δεν μένει κρυφό πλέον στην εποχή των social media από την καθημερινότητα ενός προσώπου, ούτε καν μια ιατρική εξέταση. Όπως λόγου χάρη η κολονοσκόπηση που έκανε ο Γουίλ Σμιθ και έσπευσε να τη μοιραστεί στο Instagram με τα εκατομμύρια θαυμαστών που ακολουθούν τη σελίδα του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός που έκανε προληπτικά τη συγκεκριμένη εξέταση, τράβηξε βίντεο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δείχνοντας τα γυμνά του οπίσθια, με σκοπό να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα στο κοινό του.

«Είπαν πως δεν μπορείς να πιάσεις 50 εκατομμύρια followers στο Instagram χωρίς να δείξεις τα οπίσθιά σου. Οπότε να'μαι, κάνοντας κολονοσκόπηση για να το πετύχω» έγραψε αστειευόμενος ο Σμιθ που μετρά κάτι λιγότερο από 40 εκατομμύρια followers στη δημοφιλή πλατφόρμα.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

They said you can’t get to 50 million followers on IG without showing your butt. So here I am, gettin’ a colonoscopy for the clout ;-) link in bio for the vid 👀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith) στις

Στο λεπτομερές βίντεο που ανέβασε στο YouTube, βλέπουμε τον 51χρονο σταρ του Χόλιγουντ να φορά μια λευκή ρόμπα και να εξηγεί τη διαδικασία της εξέτασης, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να προσέχουμε την υγεία μας, κάνοντας προληπτικές εξετάσεις.

«Υπάρχει μια σημαντική δέσμευση και ντροπή για να το καταφέρεις, αλλά φίλε πρέπει απλώς να το κάνεις», αναφέρει. Εξηγεί μάλιστα ότι η γιατρός τους ήταν εκείνη που τον προέτρεψε να κάνει τη συγκεκριμένη εξέταση προληπτικά επειδή έχει φτάσει πλέον στην ηλικία των 50. 

Το βίντεο δείχνει τον Γουίλ Σμιθ τη στιγμή που συνέρχεται από τη νάρκωση, να ευχαριστεί την γιατρό, την οποία αποκαλεί «Μάρτιν Σκορσέζε των οπισθίων μου».  

Η γιατρός του τον ενημέρωσε μάλιστα ότι του αφαιρέθηκε ένας πολύποδας, που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι πολύ σοβαρό απειλώντας την υγεία του. «Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές», σχολίασε η γιατρός στην τηλεφωνική της συνομιλία με τον Σμιθ.