Για τη δολοφονία ενός ανθρώπου κατηγορείται η ηθοποιός Aisling Tucker Moore-Reed, η οποία πρωταγωνιστεί σε ταινία τρόμου ενσαρκώνοντας μια δολοφόνο!

Η 30χρονη γυναίκα, η οποία είναι επίσης μπλόγκερ και έχει αρθρογραφήσει στο περιοδικό Cosmopolitan, κατηγορήθηκε (αρχικά) για φόνο εξ αμελείας, όταν πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα στο θώρακα τον θείο της Σέιν Μουρ τον Ιούλιο του 2016. Λίγο μετά η ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση και έκανε κάστινγκ για το ρόλο της δολοφόνου στην ταινία «From The Dark» (σε σκηνοθεσία Πάτρικ Ντόλαν) χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Wyn Reed.

Τα γυρίσματα του φιλμ ξεκίνησαν το 2018 και τελείωσαν στο Σεπτέμβριο του 2019, μετά από πέντε μήνες. Ωστόσο η κατηγορία που αντιμετωπίζει τώρα η ηθοποιός έχει αλλάξει σε φόνο εκ προμελέτης καθώς οι αρχές έχουν στα χέρια της βίντεο που τράβηξε η ίδια με το κινητό της τηλέφωνο από το οποίο προκύπτει ότι τον πυροβόλησε με πρόθεση στο σπίτι της οικογένειας στο Όρεγκον, παρουσία της μητέρας και της γιαγιάς της. Το κίνητρο της δολοφονίας φέρεται να αφορά σε κληρονομικά και περουσιακά θέματα της οικογένειας. Η Reed ωστόσο αρνείται της κατηγορίες δηλώνοντας ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα και πυροβόλησε για εκφοβισμό. Η δίκη της Reed, η οποία κρατείται χωρίς εγγύηση, έχει οριστεί για το Μάιο του 2020.

Από την πλευρά τους οι παραγωγοί της ταινίας δηλώνουν άγνοια για το έγκλημα που διέπραξε η ηθοποιός, μια ημέρα μετά το τέλος των γυρισμάτων, δηλώνοντας σοκαρισμένοι.  

Εκπρόσωπος της εταιρείας παραγωγής δήλωσε στην Washington Post «Δυστυχώς, είμαστε μια εταιρεία με μικρό μπάτζετ και αυτό ήταν το πρώτο μας εγχείρημα. Δεν κάναμε έλεγχο για το παρελθόν των ανθρώπων που πήραμε. Τώρα ξέρουμε ότι αν κάνουμε άλλη ταινία στο μέλλον ένας έλγχος στο background όσων συμμετέχουν θα μας σώσει. Πήραμε το μάθημά μας. Ανεξαρτήτως πόσα λεφτά, έχουμε αυτό θα μας σώσει από τον πονοκέφαλο».