Ο καθηγητής Υποκριτικής του Άνταμ Σάντλερ στο κολέγιο έκρινε ότι δεν κάνει για ηθοποιός και τον συμβούλευσε να ακολουθήσει διαφορετικό μονοπάτι.

Η αποκάλυψη ήρθε από τον Μπραντ Πιτ κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξης που έδωσε μαζί με τον Σάντλερ στο Actors On Actors του Variety.

«Θα σας πω την αγαπημένη μου ιστορία που αφορά τον Άνταμ Σάντλερ και την άκουσα από τον (σκηνοθέτη) Μπένετ Μίλερ», λέει ξεκινώντας ο Πιτ και συνεχίζει «Είναι τότε που πήγαινες στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και υπήρχε ένας καθηγητής Υποκριτικής εκεί που σου είπε μια φορά "θέλω να σε βγάλω έξω για μπύρα". Πήγατε σε ένα μπαρ και τότε σου είπε ευγενικά "σκέψου να κάνεις κάτι άλλο. Πρέπει να διαλέξεις άλλο μονοπάτι". Είναι αλήθεια;», ρώτησε τον Σάντλερ ο οποίος πράγματι επιβεβαίωσε το γεγονός.

Όμως ο Πιτ συνέχισε με το δεύτερο μέρος της ιστορίας. «Υπάρχει και συνέχεια. Και για αυτό είναι η αγαπημένη μου ιστορία για τον Άνταμ Σάντλερ, λέει πολλά για εσένα. Όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και βρέθηκες σε ένα μπαρ με μια παρέα φίλων, αντί να του το τρίψεις στη μούρη τον σύστησες στους φίλους σου λέγοντας "Αυτός είναι ο μοναδικός δάσκαλος που με κέρασε μια μπύρα ποτέ". Είναι αλήθεια;». Ο Σάντλερ για ακόμα μια φορά επιβεβαίωσε το γεγονός και εμείς χαιρόμαστε που δεν ακολούθησε τη συμβουλή του καθηγητή του.