Ένα από τα «ιερά τέρατα» της μεγάλης οθόνης, θα τιμηθεί επιτέλους από τους συναδέλφους του ηθοποιούς, δηλαδή από το Σωματείο Ηθοποιών (SAG) στις ΗΠΑ.

O Ντε Νίρο είναι ο 56ος ηθοποιός που θα λάβει το βραβείο για το σύνολο της καριέρας του κατά τη διάρκεια της απονομής των SAG Awards που θα γίνει στις 19 Ιανουαρίου 2020

Μην ξεχνάμε ότι φέτος είναι μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά για τον ίδιο ο οποίος συμμετέχει σε δυο από τις καλύτερες ταινίες του 2019, Joker και The Irishman.

«Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο είναι ένας ηθοποιός με εντυπωσιακό βάθος και ικανότητες. Οι χαρακτήρες που δημιουργεί αιχμαλωτίζουν τη φαντασία μας. Από την αργή έκρηξη του νεαρού Βίτο Κορλεόνε ως την οργή του Τζέικ Λαμότα και την παρουσία του αγαπητού σε όλους παππού Μπεν Γουίτακερ, συνεχίζει να αγγίζει τις καρδιές μας και να οδηγεί το μυαλό μας σε νέους υπέροχους κόσμους γεμάτους κατανόηση και συναισθήματα. Είναι μεγάλη μου χαρά να ανακοινώσω πως η υψηλότερη τιμή του σωματείου μας, το βραβείο καριέρας, θα δοθεί σε έναν από τους πιο ξεχωριστούς ηθοποιούς της γενιάς μας, τον Ρόμπερτ ντε Νίρο» ανέφερε στην ανακοίνωση της η πρόεδρος του SAG (Screen Actors Guild), Γκάμπριελ Καρτέρις - ναι, η γνωστή μας Άντρεα από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς». 

Από την πλευρά του ο Ντε Νίρο δήλωσε λακωνικά για το βραβείο: «Είμαι 50 χρόνια μέλος του σωματείου και είναι τιμή μου το ότι βραβεύομαι από αυτό».