Με μια σειρά από stories στο Instagram η Αριάνα Γκράντε ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας που την αναγκάζουν τελικά να ακυρώσει μερικούς σταθμούς της περιοδείας της.

Ιδιαίτερα καταπονημένη και θορυβημένη και η ίδια, θέλησε να αποκαλύψει λεπτομερώς την κατάστασή της στους θαυμαστές της και τα προβλήματα που άρχισαν να εμφανίζονται από την τελευταία της συναυλία στο Λονδίνο.

«Γεια σας αγάπες μου. Είμαι ακόμα πολύ άρρωστη. Νιώθω χάλια από την τελευταία συναυλία μου στο Λονδίνο. Δεν ξέρω πώς είναι δυνατόν, αλλά ο λαιμός μου και το κεφάλι μου με πονάνε ακόμα πάρα πολύ. Ακούγομαι καλά, όμως πονάω πάρα πολύ και μου είναι δύσκολο να αναπνεύσω την ώρα που τραγουδάω», εξήγησε στους εκατ. φαν της στο Instagram. 

Σε επόμενο story, η διάσημη ποπ σταρ εμφανίζεται με μια μάσκα για εισπνοές και αναφέρει «Βλέπω τον γιατρό μου και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ για να γίνω καλύτερα για το αυριανό σόου. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να κάνω είναι να ακυρώσω μια συναυλία τώρα που έχουν μείνει τόσο λίγες».

Υπενθυμίζεται ότι τους τελευταίους εννέα μήνες η νεαρή τραγουδίστρια βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο στο Λος Άντζελες.

Ωστόσο τα πράγματα χειρότερεψαν για εκείνη και σε επόμενες αναρτήσεις της ανέφερε ότι ακόμα δεν μπορεί να καταπιεί και να σηκώσει το κεφάλι της.Τελικά η Γκράντε δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει τη σημερινή συναυλία στο Κεντάκι των ΗΠΑ και ιδιαίτερα φορτισμένη ενημέρωσε με νέα ανάρτηση τους θαυμαστές της ότι νιώθει «δέκα φορές χειρότερα».

«Είμαι πολύ ταραγμένη και στεναχωρημένη…. Θα σας ενημερώσω σύντομα μόλις μάθω τι τρέχει με το σώμα μου», αποκάλυψε αγχωμένη η Γκράντε στους θαυμαστές της.