Μόλις μάθαμε τα αστρονομικά ποσά που μπήκαν στις… τσέπες γνωστών ηθοποιών του Χόλιγουντ το 2019 και η αλήθεια είναι ότι ζαλιστήκαμε από τα πολλά μηδενικά.

Ξεπερνώντας λοιπόν το πρώτο σοκ και αφού πείσαμε τον εαυτό μας ότι είμαστε υπεράνω χρημάτων, αποφασίσαμε να μοιραστούμε τα εντυπωσιακά αυτά νούμερα μαζί σας.

Έτσι, κάποιοι σταρ όπως ο Χοακίν Φίνιξ που συγκλόνισε με την ερμηνεία του στον «Joker» την ταινία-φαινόμενο της χρονιάς που συνεχίζει να σπάει τα ρεκόρ, είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται κατά 4,5 εκατ. δολάρια, την ίδια στιγμή που oι Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ έριξαν το κασέ τους στο μισό για τη συμμετοχή τους στο «Κάποτε στο… Χόλιγουντ» κάνοντας μας σαφές ότι μεγαλύτερη βαρύτητα για εκείνους είχε η συνεργασία τους με τον Κουέντιν Ταραντίνο παρά η αμοιβή τους.

Από τις τυχερές της χρονιάς επίσης ήταν και η Κρίστεν Σιούαρτ η οποία πήρε τη διπλάσια αμοιβή από ό,τι συνήθως και είδε τον τραπεζικό της λογαριασμό να αυξάνεται κατά 7 εκατ. δολάρια από τη συμμετοχή της στη νέα ταινία «Οι Άγγελοι του Τσάρλι».

Τα παραπάνω ποσά ωστόσο είναι χαρτζιλίκι, μπροστά στις αμοιβές των Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον και Ράιαν Ρέινολντς οι οποίοι έγιναν πλουσιότεροι κατά 20 και 27 εκατ. αντίστοιχα για τη συμμετοχή τους σε μια και μόνο ταινία!

Αν αντέχετε λοιπόν, δείτε τους... ταπεινούς μισθούς των σταρ στη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί.