Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 47 ετών άφησε ο ηθοποιός Κώστας Ταρπατζής. 

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram, ο Γιάννης Σερβετάς, ο οποίος γνωστοποίησε πως έφυγε από τη ζωή ένας καλός του φίλος και ηθοποιός, ο Κώστας Ταρπατζής. 

Ο ηθοποιός μάλιστα, πέθανε στις 19 Νοεμβρίου, δύο μέρες πριν γιορτάσει τα γενέθλια του.

Το θέατρο Παράθλαση στο οποίο εργαζόταν ο Κώστας Ταρπατζής εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως βιώνει μια τρομερά επώδυνη απώλεια.

«Το Θέατρο Παράθλαση, βιώνει μια τρομερά επώδυνη απώλεια. Ο Κώστας Ταρπατζής, ακριβός φίλος και για 20 χρόνια πολύτιμος συνεργάτης, ξαφνικά, απροσδόκητα, αναπάντεχα, έφυγε για άλλες, μακρινές, θεατρικές γειτονιές».

Ο Γιάννης Σερβετάς είπε το δικό του «αντίο» στον φίλο του, με τον οποίο μάλιστα είχαν συνεργαστεί στην εκπομπή «Γιάννης ο Όμορφος» στον ΑΝΤ1.

«Καλός και ευγενικός συνάδερφος, ο ορισμός του «εραστής της τέχνης», γλυκός και δυσεύρετος άνθρωπος. Δεν έχω λόγια ειλικρινά. Κώστα Ταρπατζή θα σε θυμάμαι και θα σε μνημονεύω πάντα με αγάπη» έγραψε ο Γιάννης Σερβετάς.

Τον Κώστα Ταρπατζή αποχαιρέτησε και ο Αντώνης Κανάκης μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

«Στον «Γιάννη Τον Όμορφο» είχαμε δημιουργήσει μια πολύ όμορφη παρέα ταλαντούχων ηθοποιών από την Θεσσαλονίκη, τους οποίους κρατώ στην καρδιά μου και κάθε στιγμή που τους θυμάμαι χαμογελάω.
Σήμερα έμαθα πως ο γλυκός μας Κώστας Ταρπατζής… Στεναχωρέθηκα τόσο πολύ… Όμως θα συνεχίσω να χαμογελάω κάθε φορά που τον σκέφτομαι…» έγραψε ο παρουσιαστής.