Στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε μετά από την καταδίκη του, ο Μπιλ Κόσμπι αρνείται να δηλώσει την όποια μεταμέλεια για τις σεξουαλικές επιθέσεις τις οποίες διέπραξε.

Ο Κόσμπι μίλησε μέσα από τη φυλακή στην ιστοσελίδα BlackPressUsa.com δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι προτιμά να περάσει τα επόμενα δέκα χρόνια φυλακισμένος, ποινή που του επιβλήθηκε πέρσι, παρά να δείξει την όποια μεταμέλεια.

«Όταν εκδικαστεί η έφεσή μου, δεν πρόκειται να ακούσουν από εμένα ότι λυπάμαι. Εγώ ήμουν εκεί, εγώ ξέρω τι συνέβη. Δεν με νοιάζουν οι καταθέσεις ανθρώπων που δεν ήταν εκεί. Δεν γνωρίζουν» υποστηρίζει ο 82χρονος κωμικός και δηλώνει ότι οι κατηγορίες εναντίον του όπως και το σώμα των ενόρκων ήταν όλα στημένα. 

Ο Κόσμπι ανέφερε ότι τον περασμένο Ιούνιο κατέθεσε έφεση προσδοκώντας στην αποφυλάκισή του. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να εκτίσει τα οκτώμισι χρόνια που του έχουν απομείνει από την ποινή που του επιβλήθηκε, γεγονός που δεν φαίνεται να τον προβληματίζει και ιδιαίτερα αφού αναφέρει ότι περνάει μια χαρά στη φυλακή και στο «ρετιρέ» όπως αποκαλεί το κελί του.

Θυμίζουμε ότι πάνω από 60 γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον Κόσμπι για σεξουαλική κακοποίηση και επίθεση, ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις το αδίκημα έχει παραγραφεί. Ο ηθοποιός έχει καταδικαστεί μόνο για τη νάρκωση και τη σεξουαλική κακοποίηση της Άντρεα Κόνσταντ το 2004.