Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο εκτός από διάσημος ηθοποιός είναι και αμετανόητος εργένης και λάτρης του ωραίου φύλου με μια σαφή προτιμήση στα νεαρά -έως 25 ετών- καλλίγραμμα μοντέλα. Σημειώνουμε ότι ο 45χρονος σταρ μετράει ήδη 23 μοντέλα στο βιογραφικό της ερωτικής του ζωή, χρίζοντάς τον ως τον απόλυτο γυναικοκατακτητή του Χόλιγουντ.

Για την ιστορία, η τελευταία του κατάκτηση είναι η μόλις 22 ετών Καμίλα Μορόνε, πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός, γνωστή από τη συμμετοχή της στην ταινία «Mickey and the Bear».

Η κατά 23 χρόνια νεότερη σύντροφός του Ντι Κάπριο μίλησε πρόσφατα για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους αποστομώνοντας τους επικριτές της σχέσης τους λέγοντας «νομίζω ο καθένας έχει το δικαίωμα να βγαίνει με όποιον θέλει».

Η νεαρή κοπέλα, εξήγησε ότι αντιλαμβάνεται την περιέργεια του κόσμου και υπερασπίστηκε τη σχέση τους λέγοντας ότι υπάρχουν πολλά ζευγάρια εκτός και εκτός Χόλιγουντ που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους.

Επίσης η Καμίλα εξέφρασε την επιθυμία να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης για την καριέρα της και τους ρόλους που ερμηνεύει και όχι για τη σχέση της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.