Η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Sia -οι περισσότεροι την ξέρουμε από την επιτυχία «Chandelier» - εντυπωσίασε προσφάτως τους θαυμαστές της με την καλοψυχία της. Στις 27 Νοεμβρίου, πήγε σε γνωστό σουπερμάρκετ και άρχισε να πληρώνει τα ψώνια όλων.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Sia hablándo a los clientes de #Walmart que se llama "Sisi" y que acababa de ganarse la lotería, en #PalmSprings, #California, #EstadosUnidos. 🎀

A post shared by Sia Music Chile 🇨🇱 (@siamusicchile) on

Η 43χρονη μουσικός κρατά μυστική την ταυτότητά της, φορώντας εκκεντρικές περούκες που κρύβουν το πρόσωπό της και οι θαυμαστές της δυσκολεύονται να την αναγνωρίσουν αμέσως. Η Sia μπήκε στο σουπερμάρκετ την παραμονή της Ημέρας των Ευχαριστιών, και είπε ότι λέγεται Cici και ότι κέρδισε τη λοταρία πριν αρχίσει να πληρώνει τους λογαριασμούς των πελατών. Για «κακή» της τύχη, κάποιος την αναγνώρισε και ζήτησε μια φωτογραφία μαζί της.

Ο κόσμος έμεινε άφωνος με την καλοσύνη της και το ότι δεν επιθυμούσε να αυτοπροβληθεί με την πρωτοβουλία της. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά. «Μ' αρέσει το ό,τι δεν το έκανε αυτό για να αναγνωρίσουν ότι επιδεικνύει καλοψυχία, το έκανε επειδή είναι καλόψυχος άνθρωπος. Δεν ήθελε ο κόσμος να ξέρει ποια ήταν ή για ποιον λόγο το έκανε» τουίταρε κάποιος.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Sia "Sisi" con clientes de #Walmart, en #PalmSprings, #California, #EstadosUnidos. 🎀

A post shared by Sia Music Chile 🇨🇱 (@siamusicchile) on