Η Ασημίνα Χαρίτου αποφάσισε την Τετάρτη να μην εμφανιστεί στην εκπομπή στην «Φωλιά των Κου Κου» προκειμένου να δώσει συνέντευξη.

Παρόλο που βρέθηκε στα παρασκήνια της εκπομπής δεν βγήκε ποτέ στον αέρα.

Με ανάρτησή της στο Instagram η Ασημίνα αφήνει αιχμές κατά του καναλιού, επειδή, όπως ισχυρίζεται, δεν την άφησαν να μιλήσει για κοινωνικά θέματα που απασχολούν τους πολίτες.

Όπως αναφέρει η Ασημίνα, εμφανίστηκε στο στούντιο της εκπομπής με μία μπλούζα που έγραφε «177 τρίλειρες και μακροπουπουλάτες ψήφισαν όχι» με την επιθυμία να μιλήσει για θέματα που την απασχολούν ως πολίτη και ως γυναίκα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην ψηφοφορία για τη Συνταγματική Αναθεώρηση του άρθρου για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

«Ήταν προγραμματισμένο χθες να βγω στη Φωλιά των Κου Κου. Μίλησα την προηγούμενη μέρα με την εκπομπή, τους είπα ότι θέλω να αναφερθώ πάρα πολύ λίγο στο GNTM και ότι θέλω να μιλήσω για θέματα τα οποία με αφορούν. Ήθελα να φέρω κάποια θέματα στο φως, κάποια θέματα που θα έπρεπε να μας αφορούν όλους. Και κάποια θέματα που είναι πολύ πιο σημαντικά από το GNTM, από την Ασημίνα, από τις FF, απ’ όλο αυτό», ανέφερε αρχικά η Ασημίνα Χαρίτου.

«Παρ’ όλα αυτά η εκπομπή έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, μου ζήτησαν να μιλήσω κατ’ εξοχήν για GNTM, να αναφερθώ σε δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή με αθλητές. Ήθελα να μιλήσω για διάφορα stories και posts διάφορων influencers, οι οποίες κάθε τρεις μήνες εμπορεύονται τον καινούργιο τους έρωτα για να παραμείνουν στην επικαιρότητα», ισχυρίστηκε.

«Πήγα στην εκπομπή με το μπλουζάκι που φοράω και τώρα, το οποίο θίγει τη συνταγματική καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τη μη αναθεώρηση του άρθρου 5 του Συντάγματος. Δεν ήθελα να κάνω κάποια ιδιαίτερη πολιτική ανάλυση, διότι δεν είμαι πολιτικός, δεν είμαι ούτε Μπογδάνος, ούτε Γεωργούλης, αλλά είμαι πολίτης», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ασημίνα Χαρίτου.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asimina Haritou (@asiminaa) on