Όλοι θυμόμαστε το -ευτυχώς προσωρινό- διαζύγιο της Marvel με τη Sony που έσκασε σαν βόμβα πριν μερικούς μήνες, όταν οι δυο εταιρείες δεν κατάφεραν να τα βρουν στα λεφτά με αποτέλεσμα ο Spider-Man να δει την πόρτα της εξόδου από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel έστω και για λίγο.

Για την ιστορία, οι ​​δυο πλευρές κατέληξαν τελικά σε συμφωνία και ο δημοφιλής σούπερ-ήρωας ετοιμάζεται να επιστρέψει για τρίτη φορά στο MCU με τον Τόμ Χόλαντ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η συμφωνία κάνει λόγο και για τέταρτη ταινία.

Πρέπει να θυμίσουμε ότι, σύμφωνα με τις δηλώσεις των εμπλεκόμενων το χεράκι του στη συμφωνία έβαλε και ο Χόλαντ με την επιμονή και τη θέλησή του να τα βρουν οι δυο πλευρές κάτι που έκανε γνωστό και το αφεντικό της Disney, Μπομπ Ίγκερ.

Ο Τομ Χόλαντ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ και δήλωσε σχετικά με την δική του εμπλοκή στη συμφωνία:

«Ρώτησα, αν θα μπορούσα να έχω το e-mail του Μπομπ Ίγκερ, γιατί ήθελα να απλά να τον ευχαριστήσω. Ένα ευχαριστώ για πέντε εκπληκτικά χρόνια που άλλαξαν τη ζωή μου και ότι ήλπιζα να δουλέψουμε μαζί στο μέλλον. Του έστειλα το e-mail και μου απάντησε ότι θα ήθελε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο όποτε μπορούσα. Λίγες ημέρες μετά πήγα με την οικογένεια μου σε μία παμπ. Είχα πιει ήδη τρεις μπύρες και δεν είχα φάει πολύ, την ώρα που χτυπάει το τηλέφωνό μου και το νούμερο ήταν άγνωστο. Είχα ένα προαίσθημα ότι είναι ο Μπομπ Ίγκερ. Αλλά ήμουν μεθυσμένος. Τότε ο πατέρας μου είπε "απάντησε στο τηλέφωνο, θα τα πας μια χαρά". Απάντησα και του είπα όσα ήθελα να πω και αυτός είπε από την πλευρά του ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας!».

Ο 23χρονος ηθοποιός πρόσθεσε επίσης ότι μιλούσε και με τον πρόεδρο της Sony και πως όλο αυτό του φαινόταν παράξενο, να λέει δηλαδή τη γνώμη του σε δύο προέδρους κορυφαίων εταιρειών.

«Χαίρομαι που μέθυσες και μίλησες στο τηλέφωνο με τον Μπομπ», σχολίασε αστειευόμενος ο Τζίμι Κίμελ.