Μπορεί η σχέση του Σκοτ Ντίσικ και της κόρης τού Λάιονελ Ρίτσι, Σοφία να έχει δοκιμαστεί τα δύο χρόνια που είναι μαζί, ωστόσο φαίνεται ότι ο Λάιονελ δεν λέει ακόμα να την αποδεχτεί και να καλωσορίσει τον Σκοτ, -που έγινε γνωστός μέσα από το ριάλιτι των Καρντάσιαν, ως ο σύντροφος της μεγάλης κόρης της οικογένειας Κόρτνεϊ, με την οποία έχει αποκτήσει και τρία παιδιά-, στην οικογένεια Ρίτσι.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Richie (@sofiarichie) στις

Σύμφωνα με το Ε! «ο Λάιονελ έχει αποδεχτεί τη σχέση, αλλά δεν είναι 100% σίγουρος, εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς ηλικίας του ζευγαριού». Ο Σκοτ είναι ήδη 36 χρόνων και η Σοφία μόλις 21. «Προσπαθεί, εντάξει. Ο Λάιονελ βλέπει πόσο ευτυχισμένη είναι η Σοφία και καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια με τον Σκοτ», δήλωσε μία πηγή στο Ε!.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ken&Barb👫

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Richie (@sofiarichie) στις

Πάντως τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα αν θυμηθεί κανείς τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Λάιονελ το 2018 για τη σχέση της Σοφίας με τον Σκοτ. «Είναι μόνο 19 χρόνων. Όταν είσαι 19 δεν ξέρεις τα πάντα… Δεν ξέρω. Αλλά τώρα είναι μόνο μία φάση και θα παρακολουθώ από τη γωνία, θα πίνω ένα καλό ποτό και δεν πρόκειται να κάνω φασαρία», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

ello govna

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scott Disick (@letthelordbewithyou) στις