Τον τελευταίο καιρό ο Μπραντ Πιτ εμφανίζεται πιο αποκαλυπτικός από ποτέ μιλώντας ανοιχτά για τους διάφορους εθισμούς που είχε κατά τη διάρκεια της ζωής και της καριέρας του.

Η τελευταία του εξομολόγηση έγινε σε συνέντευξη που έδωσε τη Δευτέρα στους Times της Νέας Υόρκης μιλώντας (ακόμα μια φορά) για την περίοδο που έκανε χρήση μαριχουάνας.

Ο 55χρονος ηθοποιός ανέφερε ότι ξεκίνησε να καπνίζει μαριχουάνα ενώ βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του τη δεκαετία του '90.

Ο Πιτ εξήγησε ότι βρήκε σε αυτό μια διέξοδο από την πίεση που του ασκούσε η δόξα και αναγνωρισιμότητά του και ανέφερε ότι όλη σχεδόν τη δεκαετία του '90 έκανε χρήση μαριχουάνας και κρυβόταν από όλους «γιατί ένιωθε άβολα με την τόσο μεγάλη προβολή του».

Μιλάμε φυσικά για την περίοδο από τα 25 έως τα 35 του χρόνια, τότε που ο Πιτ είχε κυκλοφορήσει τις επιτυχημένες ταινίες «Συνέντευξη με έναν βρικόλακα» (1994), «Seven» (1995), και «Fight Club» (1999).
 
«Έφτασα σε ένα σημείο που καταλάβαινα ότι εγώ ο ίδιος εγκλωβίζω τον εαυτό μου», τόνισε στη συνέντευξή του προσθέτοντας «τώρα βγαίνω έξω, ζω τη ζωή και γενικά οι άνθρωποι είναι πολύ άνετοι μαζί μου».