Η Cardi B το τερμάτισε, αλλά σίγουρα έκανε τον σύζυγό της Offset, τον πιο ευτυχισμένο άντρα του κόσμου και συγχρόνως κάθε αρσενικό του πλανήτη να σκάει από τη ζήλια του.

Το Σάββατο ο γνωστός ράπερ γιόρτασε τα 28α γενέθλιά του και η Cardi που δεν ήξερε τι να του πάρει για να τον ευχαριστήσει, αποφάσισε να του κάνει δώρο ένα ψυγείο γεμάτο με... 500.000 δολάρια για να πάρει εκείνος ό,τι θέλει!

«Έχεις όποιο αυτοκίνητο θέλεις, έχεις κοσμήματα... τι άλλο μπορείς να δώσεις σε κάποιον που τα έχει όλα; Το ψυγείο» ακούγεται να λέει η Cardi B στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, προτρέποντας τον Offset να κοιτάξει το περιεχόμενο του ψυγείου.

Εκείνος αρχικά σοκαρισμένος -με τα χαρτονομίσματα στα χέρια- της λέει ότι δεν χρειάζεται να του δώσει αυτά τα χρήματα.

«Γνωρίζω ότι δεν χρειάζεται να σου δώσω αυτά τα λεφτά αλλά δεν ξέρω τι άλλο δώρο να σου κάνω. Πρέπει να σου δώσω κάτι. Μπορείς λοιπόν να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο, περισσότερα ρούχα, κοσμήματα ή να μου αγοράσεις κι άλλες τσάντες Birkin. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις!», του απαντά εκείνη, αλλά τον προειδοποιεί ότι δεν θα πρόκειται να του κάνει άλλο δώρο για τα Χριστούγεννα «Χαρούμενα γενέθλια, αλλά μην περιμένεις από εμένα άλλο δώρο για τα Χριστούγεννα. Δώρα μόνο για τα παιδιά. Σε αγαπάω».

Ωστόσο, το μισό εκατομμύριο δολάρια δεν ήταν το μόνο δώρο που πήρε ο Offset από τη σύζυγό του. Η Cardi B του ετοίμασε επίσης ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων με πολλές στρίπερ σε κλαμπ του Λος Άντζελες.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

HAPPY GDAY TO THE 🐐 LAST NIGHT WAS 🔥

A post shared by OFFSET (@offsetyrn) on

Θυμίζουμε ότι πέρσι το ζευγάρι είχε χωρίσει γιατί ο Offset είχε απατήσει την Cardi.